Een creatief brein in ontwikkeling | Stage bij BlackDesk

Een creatief brein in ontwikkeling | Stage bij BlackDesk

Een creatief brein in ontwikkeling | Stage bij BlackDesk

Dit is mijn brein, uit Zeeland, ik denk nu in Goes.

Ik ben de komende tijd stagiair bij BlackDesk in Goes. Een creatief marketing bureau uit Zeeland.
BlackDesk bestaat uit 3 breinen. Ten eerste die van Melvin Blankenstijn, het creatieve brein achter BlackDesk. Hij bedenkt en ontwerpt passende design oplossingen voor uw bedrijf. Flexibel, creatief en resultaatgericht zijn woorden die hem prima omschrijven. Ten tweede de grijze massa van Aart Bolle, het strategische brein achter BlackDesk. Hij is analytisch, denkt conceptueel en schrijft marketingadviezen en analyses. Kort samengevat, BlackDesk is eigenlijk een verrassend compleet full- service marketing bureau!

Het 3e brein ben ik, een brein in ontwikkeling. Een brein die zich verder wilt ontwikkelen binnen BlackDesk. Een brein die leergierig is op het gebied van design, communicatie en marketing.

Van wie is die 3e brein? Dat vertel ik graag! Mijn naam is Yaël van Poepéle. 20 jaar geleden op deze aardbol beland. Geboren en getogen in Vlissingen, Zeeland. In het dagelijks leven studeer ik grafisch vormgeving. Ik volg deze studie op het Scalda in Vlissingen. Buitenom mijn studie beoefen ik de sport voetbal. Ik speel in het 6e elftal van GPC Vlissingen.

Waarom nou eigenlijk stage bij BlackDesk Creative Marketing? Vooral de frisse en vernieuwende stijl sprak het mij aan. Ik vind de stijl heel tof en hou wel van een uitdaging. Tijdens de eerste kennismaking met Aart en Melvin kreeg ik een goede indruk. Duidelijk in hun strategie, hun denk- en werkwijze. Daar kan ik zeker van leren.

Het veranderen van mijn denkwijze is een belangrijk leerpunt voor de toekomst. Ik wil graag leren om te denken vanuit een ander perspectief, ook wel ‘out of the box’ genoemd. Er mag meer lef & pit in mijn denkwijze, iets anders te durven doen. Het doel waar ik naar streef is het behouden van mijn stijl, met een ijzersterk verhaal. In het verhaal wil ik de doelgroep op een juiste manier aanspreken. In de toekomst zou ik graag bij een kleinschalig bedrijf werken met variërende opdrachtgevers. Het maken van identiteiten is een pré. Dat is mijn specialiteit… hetgeen ik het liefst doe.

Creative marketing. Deze twee woorden beschrijven dit jonge en dynamische bureau uit Goes, Zeeland waar ik het super naar mijn zin heb. Mede door de mannen van BlackDesk, Melvin & Aart.
BlackDesk Creative marketing uit Zeeland is de komende tijd geen twee-mans maar een drie-mans bedrijf.

Greets – Yaël

About the Author

Leave a Reply