The Blog

VACATURE: CREATIEVE MARKETEER STRATEEG 24 – 36u

VACATURE: CREATIEVE MARKETEER STRATEEG 24 – 36u

BlackDesk groeit! We zijn op zoek naar een creatieve marketeer strateeg voor ons team in Goes. Een gedreven marketeer die voor alle marketingvraagstukken (zowel online als offline) een passende marketingoplossing kan bedenken. Een held (of heldin) die weet hoe je social media kanalen moet inrichten om een boodschap over te brengen, die creatieve concepten kan bedenken en een marketingmix voor diverse opdrachtgevers kan samenstellen.

 Wat ga je doen?

 • Aansturen content creatoren (vormgevers en tekstschrijvers)
 • Marketingconcepten ontwikkelen
 • SEO optimalisatie initiëren
 • SEA inrichting en monitoring
 • Strategie bepaling social media kanalen
 • Conclusies en aanbevelingen destilleren uit marketingrapportages
 • Meedenken in het inrichten van de juiste kanalen om doelgroepen te raken

Wat zoeken we?

We zoeken een BlackDesk hero die mee kan in het hoge werktempo van BlackDesk. Iemand die geniet van dynamiek en een motiverende omgeving. Een marketeer die zijn weg kan vinden in Google Adwords, Analytics en je alles kan vertellen over social media marketing. Een harde werker die mee kan komen op strategisch niveau.

 • Werkervaring bij een marketing- of reclamebureau is een pre
 • Je bent creatief, analytisch en hebt een werkmentaliteit van heb-ik-jou-daar
 • Je bent ambitieus
 • Je bent in staat binnen korte tijd een situatie te analyseren en er een advies op los te laten
 • Je bent niet te beroerd om je handen uit je mouwen te steken en zelf uitvoerend werk te doen, als daarom gevraagd wordt
 • Je hebt een uitmuntende taalvaardigheid

Wat bieden we?

BlackDesk is een full-service marketingbureau uit Zeeland, we coördineren marketingtrajecten van advies tot en met uitvoering. Word onze nieuwe marketeer strateeg en je krijgt een werkplek bij een energiek, sterk groeiend marketingbureau in Goes en de mogelijkheid om te werken aan verschillende opdrachten, voor verschillende opdrachtgevers in het private en publieke domein.

Interessant hè?! Solliciteer! We bieden passende voorwaarden en een kick-ass baan van 24 – 36u per week.

Reageren kan tot en met 9 juni 12:00u. Sollicitaties mogen worden voorzien van een CV en persoonlijke motivatie en verstuurd worden naar info@blackdesk.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

STAGE BIJ BLACKDESK

STAGE BIJ BLACKDESK

Denken, creëren en ontwikkelen in Zeeland.

Creative marketing in de thuishaven, Goes Zeeland!

BlackDesk Creative Marketing het marketingbureau van Goes. BlackDesk, als ‘zwart’ ‘bureau’. Op marketing gebied vernieuwend en flink in ontwikkeling. Deze indruk kreeg ik nadat ik mij verdiepte in BlackDesk. Vanuit het bruisende Goes, in Zeeland, opereert BlackDesk op marketinggebied. Ik ben 3e jaarstudent op de opleiding SMM: Sport Marketing & Management op de Hogeschool Rotterdam. Zoals gebruikelijk op HBO opleidingen staat het 3e jaar in het teken van stage. Ook ik mocht opzoek naar een toffe stage. Vanuit Nieuwerkerk in Zeeland (mijn geboorteplaats) ging ik opzoek naar een marketing bureau in de buurt. Dit is de sector waar ik mij verder in wil ontwikkelen. Al snel kwam ik uit bij het creatieve marketing bureau in Goes, Zeeland mijn thuishaven.

Ik ben Rob van der Sleen, 23 jaar, en zit met mijn neus nog behoorlijk in de studieboeken. Op marketing gebied sterk en gedreven, ging ik op zoek naar een stage. BlackDesk Creative Marketing werd het, dit marketing bedrijf zou mijn stage worden, mijn brein was al zover. Met mijn CV in de aanslag zou ik BlackDesk overtuigen mij aan te nemen als stagiair.

Na het 1ste contact, via de mail, mocht ik op gesprek komen. YES! Eén stap dichterbij bij een, in mijn ogen, geweldige stage. Ik ging op gesprek bij Melvin Blankenstijn, fotograaf en creative director, en Aart Bolle, het strategische brein van adviezen, communicatie en oplossingen. De eigenaren hadden een duidelijke denkwijze, visie en missie voor het marketing bedrijf BlackDesk. Alles viel op zijn plek. Ik voelde mij thuis.

Een week later kreeg ik het bericht. Melvin belde mij op met de volgende woorden: ‘Ik heb slecht nieuws voor je. Je gaat een zwaar halfjaar krijgen, want je bent aangenomen.’ Me brein sloeg op hol en creëerde allerlei vlaggetjes, slingers en ballonnen in mijn hoofd. Wauw vet, ik mocht mij verder gaan ontwikkelen in Goes bij HET creatieve marketingbureau BlackDesk!

Nu, na een aantal dagen in het team meegedraaid te hebben, voel ik me helemaal op mijn plek. Met een geweldig team om mij heen met o.a. Yaël (creatieve vormgever), Lenardo en Janiek (beiden mede stagiairs) in een nieuw kantoor aan de Beatrixlaan in Goes komen al mijn verwachtingen uit. Alle verwachtingen die ik had op het gebied van creatie, ontwikkeling, plannen maken, ontwerpen en communiceren komen uit. Dit is mijn passie, mijn behoefte, mijn wens. Dit is de marketeer die ik wil worden. De creatieve marketing in mijn thuishaven Zeeland, bij BlackDesk in Goes.

 

 

NEUROMARKETING

NEUROMARKETING

Neuromarketing uitgelegd door marketingbureau BlackDesk uit Goes

Klikte jij deze blog onbewust of bewust aan? Neuromarketing, wat is die nieuwe vorm van marketing nou eigenlijk? Waar wordt het voor gebruikt en hoe werkt het? BlackDesk Creative Marketing uit Goes gaat jou dit haar fijn uitleggen. Neuromarketing, dit woord is op te delen in twee woorden, namelijk neuro en marketing. Marketing staat voor ‘het verkrijgen van markt’. Oftewel hoe creëer of vind ik een markt die gebruik wil maken van mijn producten en diensten. Op dit vakgebied opereert BlackDesk Creative Marketing uit Goes o.a. op dit moment. BlackDesk vindt en creëert, naast andere werkzaamheden, een markt voor producten en diensten. Ook kan marketing uitgelegd worden als het inspelen op wensen en behoeften van de koper. Je ontwikkeld een product en dienst die voldoet aan de wens en behoefte van de afnemer, in dit geval de markt, zodat deze gekocht wordt. Maar hoe zit het dan met die neuro? En hoe worden deze gecombineerd waardoor we het begrip neuromarketing krijgen?

Neuro, met betrekking tot de zenuwen en- of hersenen. Bij neuro wordt er gekeken naar de hersenen en/of de zenuwen. Er wordt gekeken wat de hersenen doen bij bepaalde geluiden, beelden, etc. en op welke manier de zenuwen een prikkel krijgen. Dit wordt getest door bijvoorbeeld een MRI-scan. Tijdens de MRI-scan worden er verschillende beelden, geluiden, etc. vertoond en wordt er gemeten hoe de hersenen en zenuwen daar vervolgens op reageren. Bij BlackDesk in Goes hadden wij helaas geen ruimte voor een MRI apparaat, maar ook wij maken gebruik van het inspelen op wensen en behoeften. In het kort is neuro een wetenschap die middels apparatuur de hersenen en zenuwen meten bij een bepaalde activiteit. Maar hoe wordt deze dan gecombineerd met marketing en hoe krijgen we neuromarketing?

Eerder werd al verteld dat marketing o.a. inspeelt op de wensen en behoeften. Maar hoe kom je achter de wensen en behoeften? Daar komt de neuro om de hoek. Met de neuro kun je deze wensen en behoeften, oftewel hoe werken de hersenen en zenuwen op bepaalde activiteiten, meten. Gecombineerd kun je met het juiste onderzoek op neuro gebied achter de wensen en behoeften komen en vervolgens met marketing hier op inspelen zodat het product en de dienst hieraan voldoen. Met de juiste producten en diensten kun je er voor zorgen dat de hersenen en zenuwen een bepaald gevoel krijgen om het product te kopen of gebruik te maken van de dienst.

In de neuromarketing is er ook nog een gebied met betrekking tot onbewuste en bewuste keuzes. Maar zo diep zullen we niet op dit onderwerp in gaan. Onbewust of bewust toch meer weten over neuromarketing voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op!

BLACKDESK, EEN MARKETINGBUREAU IN ZEELAND

BLACKDESK, EEN MARKETINGBUREAU IN ZEELAND

Zeeland loopt toch altijd een beetje achter t.o.v. de rest van het land? Zo’n opmerking krijgen we vaak te horen. Dat is ook niet zo vreemd. Zeeuwse bedrijven zijn minder innovatief. Het aantal starters in Zeeland is afgenomen. En bovenal loopt Zeeland leeg qua inwoners!

Niet echt een bruisende omgeving voor een marketingbureau zou je zeggen..

Gelukkig is niets minder waar. De diensten van BlackDesk sluiten goed aan bij de ontwikkelingen in Zeeland. Bedrijven hebben altijd de noodzaak zichzelf te profileren ten opzichte van concurrenten en richting klanten. Voor BlackDesk zit de uitdaging van het Zeeuwse enerzijds in het zoeken van aansluiting bij de klant en anderzijds het oprekken van iemands stijl en voorkeur. Dat moet ik even uitleggen.

Het zoeken van aansluiting bij de klant is vanzelfsprekend. Dat dit soms gemakkelijker is dan anders spreekt ook voor zich. In een conservatieve markt als Zeeland wordt vaak lang vastgehouden aan een oude stijl en methode. Veel klanten staan bijvoorbeeld nog steeds met hun dienst in de krant, terwijl dit al lang niet meer het beste reclame kanaal hoeft te zijn. BlackDesk kent dan de uitdaging de klant bewuster om te leren gaan met kanalen en middelen.

Het oprekken van iemands stijl en voorkeur heeft iets meer uitleg nodig. Bij een heel aantal klanten moeten we voorzichtig vernieuwing brengen. Klanten staan soms sceptisch tegenover veranderingen. ‘Het ging toch al jaren goed zo?’. Wat wij écht leuk vinden aan het werken met deze klanten is dat je ondernemers bewust kunt maken van de noodzaak om te ontwikkelen.

Het gaat niet alleen om je product wat mooier maken, het gaat om de complete strategie. De strategie, de visie en de USP’s die doormiddel van communicatie en reclame aan het licht komen. Op dit moment kunnen we juist in Zeeland ondernemers bewust maken. We hoeven niet te zeggen: ‘’ In de randstad doen ze het ook zo, dus dat zou ook wat voor u zijn ‘’, maar juist samen met de klant kijken naar: Hoe kan het ook? Waarom gebruiken we reclame op deze manier? Welk kanaal bereikt uw potentiële doelgroep?

Wat wij belangrijk vinden is om onze opdrachtgevers mee te nemen in het proces. Ondanks dat we de opdrachtgever graag ontzorgen met onze dienst willen we dat de ondernemers zelf begrijpen waarom we het op deze manier doen. Dit geeft onze dienst waarde. Zo leer je pas echt kennen wie BlackDesk uit Goes is, maar zo laten we u ook graag zien wat nu de beste mogelijkheden zijn voor uw doelgroep, en waarom! Dus om op de vraag terug te komen: Is Zeeland een saaie provincie om een marketingbureau te hebben? Nee, juist niet! Zeeland is voor BlackDesk een omgeving vol uitdaging.

Vanuit ons hoofdkwartier in Goes, (Beatrixlaan 20) helpt BlackDesk Creative Marketing verschillende bedrijven met de branding van hun merk / bedrijf, we kijken samen met ondernemers naar de strategie van merk naar markt en we helpen veel bedrijven en organisaties met het maken van hun media- / reclame uitingen op het gebied van vormgeving, fotografie, video en interactieve media oplossingen.

Benieuwd wat dat coole marketingbureau uit Goes (Zeeland) voor u kan betekenen? Bel ons.
We zijn te bereiken op: 0113 – 890 123 .

BlackDesk uit Goes, een gaaf reclamebureau… of was het nu een marketing bureau?

BlackDesk uit Goes, een gaaf reclamebureau… of was het nu een marketing bureau?

‘’BlackDesk is een reclamebureau toch?‘’ . Nee, sorry dat klopt niet helemaal.

U heeft wel gelijk dat we ons bezig houden met het maken van reclame voor veel soorten bedrijven, organisaties en overheidsinstellingen. Toch is BlackDesk geen reclamebureau. BlackDesk is een strategisch marketingbureau! Maar wat is dan het verschil? En wat maakt onze dienst zo uniek?

Veel reclamebureaus hebben als corebusiness producten mooi te maken. We gaan uiteraard geen afbreuk doen op het werk van onze collega’s, maar wat is een product als je niet weet of het naadloos aansluit op uw doelgroep?

Bij BlackDesk zijn we gewend eerst met u de diepte in te gaan, voordat we nadenken over wat mooi is.. of tenminste; wat uw klanten mooi zouden moeten vinden. Het onderdeel realisatie, zoals bijvoorbeeld het maken van een nieuwe huisstijl, het ontwerpen van een campagne of het fotograferen van uw evenement is dus niet stap 1. Dit komt pas aan de orde wanneer we weten waarom en wanneer we dat middel gaan gebruiken.

BlackDesk begint op een 0-punt. We analyseren uw bedrijf en zijn benieuwd hoe en waarom u doet wat u doet. Na een leuk kennismakingsgesprek schrijven wij een adviesrapport waarin we dieper ingaan op kansen, uitdagingen, doelen en bijvoorbeeld de zwaktes van het bedrijf of organisatie. Door vanuit dit perspectief naar uw bedrijf, naar de doelgroep en naar de dienst of het product te gaan kijken komen we uit bij de kern: het doel of het probleem achter uw aanvankelijke vraag. Zo kan een vraag om een website uitkomen op het realiseren van een nieuwe social media strategie of een nieuwe uitstraling.

In het adviesrapport van BlackDesk kijken we ook naar welke kanalen of middelen u nu gebruikt om uw dienst of product te communiceren naar de buitenwereld.

Naar aanleiding van ons advies zijn wij er bijna van overtuigd dat u wilt weten welke acties we voor u als eerste gaan oppakken. Want ja, we werken dan dus echt naar een doel toe! Dit voorkomt het maken van ad-hoc beslissingen of het doen van loze investeringen. Dit zorgt uiteindelijk voor een duidelijke koers voor uw bedrijf!

Bent u benieuwd wat ons advies voor uw bedrijf zou zijn? Nodig ons dan eens geheel vrijblijvend uit! Of als u liever bij ons langs komt… we hebben heerlijke koffie!

Wat BlackDesk dus uniek maakt is de diepte. De diepte waarin we uw bedrijf gaan analyseren. Maar ook zeker de niet geringe skills van onze mensen. Een team jonge mensen die strategie en creativiteit in een blender gooien. Blender BlackDesk. Het strategische marketing bureau van Zuidwest Nederland, gevestigd in Goes (Zeeland). Mocht u meteen willen bellen, klik dan hier. We ontmoeten u snel.

Team BlackDesk Creative Marketing.

Een creatief brein in ontwikkeling | Stage bij BlackDesk

Een creatief brein in ontwikkeling | Stage bij BlackDesk

Dit is mijn brein, uit Zeeland, ik denk nu in Goes.

Ik ben de komende tijd stagiair bij BlackDesk in Goes. Een creatief marketing bureau uit Zeeland.
BlackDesk bestaat uit 3 breinen. Ten eerste die van Melvin Blankenstijn, het creatieve brein achter BlackDesk. Hij bedenkt en ontwerpt passende design oplossingen voor uw bedrijf. Flexibel, creatief en resultaatgericht zijn woorden die hem prima omschrijven. Ten tweede de grijze massa van Aart Bolle, het strategische brein achter BlackDesk. Hij is analytisch, denkt conceptueel en schrijft marketingadviezen en analyses. Kort samengevat, BlackDesk is eigenlijk een verrassend compleet full- service marketing bureau!

Het 3e brein ben ik, een brein in ontwikkeling. Een brein die zich verder wilt ontwikkelen binnen BlackDesk. Een brein die leergierig is op het gebied van design, communicatie en marketing.

Van wie is die 3e brein? Dat vertel ik graag! Mijn naam is Yaël van Poepéle. 20 jaar geleden op deze aardbol beland. Geboren en getogen in Vlissingen, Zeeland. In het dagelijks leven studeer ik grafisch vormgeving. Ik volg deze studie op het Scalda in Vlissingen. Buitenom mijn studie beoefen ik de sport voetbal. Ik speel in het 6e elftal van GPC Vlissingen.

Waarom nou eigenlijk stage bij BlackDesk Creative Marketing? Vooral de frisse en vernieuwende stijl sprak het mij aan. Ik vind de stijl heel tof en hou wel van een uitdaging. Tijdens de eerste kennismaking met Aart en Melvin kreeg ik een goede indruk. Duidelijk in hun strategie, hun denk- en werkwijze. Daar kan ik zeker van leren.

Het veranderen van mijn denkwijze is een belangrijk leerpunt voor de toekomst. Ik wil graag leren om te denken vanuit een ander perspectief, ook wel ‘out of the box’ genoemd. Er mag meer lef & pit in mijn denkwijze, iets anders te durven doen. Het doel waar ik naar streef is het behouden van mijn stijl, met een ijzersterk verhaal. In het verhaal wil ik de doelgroep op een juiste manier aanspreken. In de toekomst zou ik graag bij een kleinschalig bedrijf werken met variërende opdrachtgevers. Het maken van identiteiten is een pré. Dat is mijn specialiteit… hetgeen ik het liefst doe.

Creative marketing. Deze twee woorden beschrijven dit jonge en dynamische bureau uit Goes, Zeeland waar ik het super naar mijn zin heb. Mede door de mannen van BlackDesk, Melvin & Aart.
BlackDesk Creative marketing uit Zeeland is de komende tijd geen twee-mans maar een drie-mans bedrijf.

Greets – Yaël

Press jij er wel eens een wordpress uit? | BlackDesk Vacature

Press jij er wel eens een wordpress uit? | BlackDesk Vacature

Wat is de overeenkomst tussen onkruid en BlackDesk? Juist.. het groeit allebei als kool en je ziet het overal rondom je verschijnen. Per direct zoeken we een (freelance) php developer die goed thuis is in WordPress. Wanneer kun je beginnen? Gisteren graag. BlackDesk heeft een vacature!

Wat zoeken we? – Tijd van jouw leven.

We zoeken webdevelopers. Veel van onze websites zijn gebaseerd op WordPress. We zoeken dan ook een developer die goed thuis is in WordPress. Een developer die een van onze ontwerpen naadloos na kan bouwen en dat nog leuk vindt ook.

Wat bieden we? – De tijd van je leven.

BlackDesk is een jong energiek bureau. We hebben uiteenlopende opdrachten, waarin marketing altijd centraal staat. BlackDesk coördineert het proces van concept tot realisatie en kan de klant hiermee een heel compleet pakket aan diensten en producten aanbieden. We starten met een analyse van het merk of bedrijf, richten een marketingstrategie in voor een bepaalde periode en gaan vervolgens aan de slag met de realisatie van huisstijl, promotiemateriaal, website / webshop, fotografie, videografie, schrijven van content etc.

Wil jij onderdeel zijn van ons team in Goes? We bieden uiteraard passende voorwaarden. Van werken bij BlackDesk krijg je gegarandeerd energie.

Ben jij de developer waar wij naar op zoek zijn? Neem contact met ons op.

Hét reclamebureau van Zeeland

Hét reclamebureau van Zeeland

Een reclamebureau? Nou, nee, niet zomaar een reclamebureau! Een vernieuwend, een hip en een vooruitstrevend reclamebureau uit Zeeland! Dat is BlackDesk Creative Marketing.

Hoe is BlackDesk eigenlijk ontstaan?
BlackDesk bestaat uit Aart en Melvin, twee jonge zeeuwse ondernemers waarvan het hart ligt bij creativiteit (Melvin) en strategie (Aart). Melvin werkte eerst vanuit zijn eigen reclamebureau genaamd ‘Blankenstijn Media’ terwijl Aart werkzaam was binnen gemeente Roosendaal als strategisch adviseur. Tja, hoe vind je elkaar dan uiteindelijk en ga je zelfs samenwerken?

Ik denk dat het kwam door de term ‘Whisky’ ! Hé? Hou je ook van Whisky? Kom dan maar eens langs, ik heb nog een goed flesje staan! Onder het genot van een goed glaasje whisky was Aart nieuwsgierig naar de diensten van het Blankenstijn media, het reclamebureau wat ik toen al had. Even later kon ik aan de slag met fotografie en vormgeving voor het bedrijfje wat Aart had naast zijn baan bij gemeente Roosendaal. Het duurde niet lang voordat ik ook aan de slag kon met het realiseren van video producties voor Gemeente Roosendaal. Super tof!

Na een tijd, waarin er steeds vaker een glaasje whisky gedronken werd had ik een project en vroeg Aart om wat advies rondom de strategie voor de campagne die ik mocht bedenken voor een bedrijf uit Zeeland. Dit werkte goed! We deden wat onderzoek hoe het publiek (mensen uit Zeeland) op deze campagne zou reageren. Je raad het al, een beetje advies werd een serieus marketing concept! De combi voor een project als deze was perfect! Een hoop creativiteit, strategie en kennis op één hoop, dat levert resultaat op!

Toen zijn we gaan denken, kunnen we dit niet samen gaan doen? Binnen één bedrijf? Een nieuw reclamebureau / marketing bureau?

Daarna ging het snel! BlackDesk was al snel een feit en de inschrijving bij de Kamer van Koophandel was snel gedaan. Er stond zwart op wit dat Zeeland een nieuwe reclamebureau / marketing bureau rijker was.

Nu, een klein jaar verder zijn we blij hoe het gaat! We werken ondertussen beide Full-time binnen BlackDesk en het reclamebureau Blankenstijn Media is overgenomen door BlackDesk. Beide werken met met passie aan ons werk, met als doel: resultaat voor onze opdrachgevers!

Wat voor werk doe je als reclamebureau in Zeeland?
Voor een enorm brede klantengroep zijn wij enorm breed in onze diensten. Diensten die wij o.a. leveren zijn: Video producties (wedding video’s, bedrijfsvideo’s, promotievideo’s, commercials), Grafisch ontwerp (Huisstijlen en identiteiten, reclamewerk, promotiemateriaal), Fotografie (Zowel zakelijk als particulier), erg veel web ontwerp en website bouw en natuurlijk de nodige portie advies!

Waar zit dan het onderscheid in tussen een reclamebureau en een marketing bureau zul je wel zeggen? In Jip & Janneke taal zeggen we het vaak zo: Reclame is slechts de realisatie, het mooi maken van iets! Marketing gaat verder en dieper, we bekijken ‘het waarom’, doen onderzoek en maken gebruik van de meest vernieuwende multimedia middelen. Of het zal resulteren in de wens van de klant? Dat is vaak niet eens meer een vraag! Daar zorgen we gewoon voor!

Interesse in onze diensten gekregen? Of eerst eens kennis maken onder het genot van een glaasje whis.. uh, koffie? Neem eens contact op!

Promotie met effect in Zeeland

Promotie met effect in Zeeland

Wat doet u als bedrijf in Zeeland aan promotie en reclame ? Een van onze favoriete spreuken is: ” Zonder promotie gebeurt er iets verschrikkelijks: Niks ”  Oef, die komt hard aan hé? 😉

Wij zien veel bedrijven die zeggen: “Ja we doen best wel wat aan promotie, we hebben bijvoorbeeld een website, een Facebook pagina, en soms adverteren we wat binnen zeeland. ”  Zowel Aart als ik stellen dan vaak dezelfde vraag: ” En wat is het doel van deze promotie middelen? ” Tja, wat er dan komt is vaak een mengsel van Arabisch, Chinees en Algerijns door elkaar. Nee, je merkt meteen dat er van te voren niet is nagedacht over het waarom.

Bij BlackDesk denken we heel anders over promotie,  sterker nog, het begint niet eens bij de promotie zelf. Vaak zien we dat een bedrijf een wens heeft, of juist een probleem. Hierbij kun je denken aan: “Wij willen over vijf jaar de grootste zijn in Zeeland met…” of  “We hebben in de provincie Zeeland al twee jaar geen groei meer, en nu?”

BlackDesk begint bij het begin, We beginnen bij het doel! De promotie zelf is slechts de bekendheid geven aan iets, de realisatie van de oplossing. Maar dan moet de oplossing wel eerst bedacht zijn! Heeft u al wel eens op deze manier over promotie en reclame nagedacht?

Voor steeds meer bedrijven in Zeeland mogen wij momenteel de gehele marketing verzorgen. Dat wil zeggen dat we eerst gaan kijken waar de wensen van onze klant liggen, of waar ze tegenaan lopen. dan gaan we onderzoek doen, kijken waar de markt zich begeeft en wat het publiek van deze dienst of product is! Dáárna gaan we pas kijken wat voor promotie middelen we hiervoor kunnen inzetten en welke reclame / promotie middelen hier het meest geschikt voor zijn.

Het uitgangspunt van promotie maken op deze manier is resultaat boeken. Want wat is promotie zonder effect?

Heeft u er al wel eens zo over nagedacht? Of bent u geïnteresseerd geworden in onze diensten? Het lijkt ons gaaf om ook voor uw bedrijf eens te kijken wat we kunnen inzetten om uw doel of wensen te realiseren, of juist dat ene probleem op te lossen! Maar dan onder één voorwaarde, we beginnen bij het begin. 😉

Promotie maken is dus niet zomaar iets, er moet over nagedacht worden! Is Zeeland klaar voor uw vernieuwende promotie campagne?  Met Blackdesk komt u vernieuwend naar buiten toe!

Binnenkort een bakje koffie doen op een mooie locatie in Zeeland om onze diensten aan u uit te leggen? Neem eens geheel vrijblijvend contact op!

Innovatie door marketing | Marketing en reclame in Zeeland

Innovatie door marketing | Marketing en reclame in Zeeland

Zeeland is het middelpunt van de wereld. Met de prachtige eilanden, de haat- liefde verhouding met de zee, ’s zomers naar het strand en ’s winters een bolus bij de koffie. Klinkt best aardig toch? Maar niet alles aan Zeeland is zonnegeur en maneschijn. Volgens recente nieuwsberichten loopt Zeeland ernstig achter wanneer het gaat om innovatie.

Het innovatiepotentieel van Zeeland wordt onvoldoende benut. Dat is niet zo best, want voor het toekomstbestendig maken van de Zeeuwse economie is vernieuwing essentieel! Hoe werkt u in uw organisatie aan innovatie? Volgens nieuwsberichten zijn Zeeuwse ondernemers namelijk een tikje te behoudend wanneer het gaat om innovatie. Dat gaat niet over u toch? Of wel..

Vorige week dacht ik nog; wat een verschil, de folders die ik hier (in Kortgene) door de bus krijg en de folders die bij mijn vriendin (in Rotterdam) op de mat liggen. In de eenvoudige dingen zie je al een verschil van de marketing en reclame in de randstad en die van hier, in Zeeland.

Wij geloven wij dat er nog heel wat te verbeteren valt op het gebied van marketing. Marketing is ook in Zeeland essentieel voor innovatie. Denk er maar eens over na wanneer je deze zomer in de file staat, tussen de vakantiegangers die Zeeland komen bezoeken. Zeeland is de moeite waard, zorg dat uw bedrijf ook de moeite waard blijft.

Ziet u het belang van innovatie? Een innovatief product of dienst verdient toch ook innovatieve marketing?

Bent u op zoek naar een partij die u een innovatieve invulling kan geven van uw marketing? Blackdesk is een klein maar vooruitstrevend marketing bureau uit Goes (Zeeland) waarbij resultaat, vernieuwing en effect centraal staat!

Interesse in wat wij voor u kunnen betekenen? Neem eens geheel vrijblijvend contact op.