BLACKDESK UIT GOES, EEN GAAF RECLAMEBUREAU… OF WAS HET NU EEN MARKETINGBUREAU?

‘’BlackDesk is een reclamebureau toch?‘’ . Nee, sorry dat klopt niet helemaal.

U heeft wel gelijk dat we ons bezig houden met het maken van reclame voor veel soorten bedrijven, organisaties en overheidsinstellingen. Toch is BlackDesk geen reclamebureau. BlackDesk is een strategisch marketingbureau! Maar wat is dan het verschil? En wat maakt onze dienst zo uniek?

Veel reclamebureaus hebben als corebusiness producten mooi te maken. We gaan uiteraard geen afbreuk doen op het werk van onze collega’s, maar wat is een product als je niet weet of het naadloos aansluit op uw doelgroep?

Bij BlackDesk zijn we gewend eerst met u de diepte in te gaan, voordat we nadenken over wat mooi is.. of tenminste; wat uw klanten mooi zouden moeten vinden. Het onderdeel realisatie, zoals bijvoorbeeld het maken van een nieuwe huisstijl, het ontwerpen van een campagne of het fotograferen van uw evenement is dus niet stap 1. Dit komt pas aan de orde wanneer we weten waarom en wanneer we dat middel gaan gebruiken.

BlackDesk begint op een 0-punt. We analyseren uw bedrijf en zijn benieuwd hoe en waarom u doet wat u doet. Na een leuk kennismakingsgesprek schrijven wij een adviesrapport waarin we dieper ingaan op kansen, uitdagingen, doelen en bijvoorbeeld de zwaktes van het bedrijf of organisatie. Door vanuit dit perspectief naar uw bedrijf, naar de doelgroep en naar de dienst of het product te gaan kijken komen we uit bij de kern: het doel of het probleem achter uw aanvankelijke vraag. Zo kan een vraag om een website uitkomen op het realiseren van een nieuwe social media strategie of een nieuwe uitstraling.

In het adviesrapport van BlackDesk kijken we ook naar welke kanalen of middelen u nu gebruikt om uw dienst of product te communiceren naar de buitenwereld.

Naar aanleiding van ons advies zijn wij er bijna van overtuigd dat u wilt weten welke acties we voor u als eerste gaan oppakken. Want ja, we werken dan dus echt naar een doel toe! Dit voorkomt het maken van ad-hoc beslissingen of het doen van loze investeringen. Dit zorgt uiteindelijk voor een duidelijke koers voor uw bedrijf!

Bent u benieuwd wat ons advies voor uw bedrijf zou zijn? Nodig ons dan eens geheel vrijblijvend uit! Of als u liever bij ons langs komt… we hebben heerlijke koffie!

Wat BlackDesk dus uniek maakt is de diepte. De diepte waarin we uw bedrijf gaan analyseren. Maar ook zeker de niet geringe skills van onze mensen. Een team jonge mensen die strategie en creativiteit in een blender gooien. Blender BlackDesk. Het strategische marketing bureau van Zuidwest Nederland, gevestigd in Goes (Zeeland). Mocht u meteen willen bellen, klik dan hier. We ontmoeten u snel.

Team BlackDesk Creative Marketing.