fbpx

Gebruiksvriendelijk

De custom website die BlackDesk voor DELTA Makelaardij heeft ontwikkeld, oogt opvallend en is gebruiksvriendelijk. Dat komt geweldig overeen met het karakter van dit makelaarskantoor uit Schouwen-Duiveland. Zij zijn een actieve groep mensen met een open uitstraling. Klanten staan bij hen op nummer één. Daarom bouwden we deze site, pagina voor pagina, uit tot een overzichtelijk en prettig startpunt. Het gemak ervaar je bijvoorbeeld op de woningaanbod-pagina, die wij koppelden aan Realworks. Bovendien is het design van de nieuwe site ‘responsive’ waardoor het op mobiel fijn te gebruiken is.

Strategische content

Tijdens het strategisch proces rezen de vragen: ‘hoe optimaliseren we onze online vindbaarheid?’ en ‘hoe etaleren we ons werkgebied?’. Om die reden voegden wij goed leesbare infopagina’s toe met SEO-waardige content. Verschillende Zeeuwse steden en dorpen, maar ook vakantieparken in de regio worden genoemd. Het komt erop neer dat DELTA Makelaardij hiermee geïnteresseerde woningzoekenden van bruikbare informatie voorziet (extra service) en vindbaarheid creëert (op Google).

Design als een huis

De identiteitsontwikkeling resulteerde in een krachtig nieuw logo en een bijpassende huisstijl. We voegden daar een herkenbaar beeldmerk aan toe dat niet alleen website-breed, maar ook in andere marketingmiddelen gebruikt wordt. Zoals ansichtkaarten, briefpapier, e-mailhandtekeningen, maar natuurlijk ook de woningbrochure, raampresentaties, verkoopborden en ga zo maar door. De visuele identiteit van DELTA Makelaardij staat hierdoor als een huis.

Goed in beeld gebracht

En verder? De persoonlijke touch van DELTA Makelaardij benadrukken we nog eens door middel van fotografie. We installeerden onze volledig uitgeruste fotostudio op locatie. Daarin fotografeerden we het gehele team en monteerden dit tot een uniek groepsportret. De boodschap is duidelijk: dit zijn de mensen die voor jou aan de slag willen gaan. Daarnaast legden we het team vast in een bedrijfsreportage. Deze serie hebben we gebruikt om de werksfeer en verschillende diensten duidelijk weer te geven op de website.

3, 2, 1 ... lift off!

Bij re-branding hoort tot slot een lanceringscampagne waarmee de nieuwe stijl onder de aandacht gebracht wordt van bestaande én nieuwe klanten. Voor DELTA Makelaardij uit Zierikzee richtten we de campagne in met o.a. een e-mailnieuwsbrief en social media-inzet. Zodoende lieten we iedereen kennis maken met de gloednieuwe stijl. Het nieuws ging als een raket!

Na afloop van iedere lancering staan wij uiteraard nog klaar voor aanvullende marketingmiddelen. Zo onderhouden we samen namelijk een succesvolle toekomst.