TEKSTEN

CREATIEVE, CORRECTE TEKSTEN VOOR UW MARKETINGMIDDELEN

De pen is machtiger dan het… Nee, dat is misschien wat ouderwets. Het toetsenbord is machtiger dan.. het geweer?! Hoewel visuele content steeds belangrijker wordt, is geschreven content belangrijker dan ooit. Hoe houdt u rekening met SEO (search engine optimalistation – zoekmachine optimalisatie) tijdens het schrijven? Hoe zorgt u ervoor dat uw bedrijf goed vindbaar is in Google? Juist! Uw geschreven content is een belangrijke factor in uw online vindbaarheid.

Niet alleen online is geschreven content van belang. Ook op offline marketingmiddelen is geschreven content onmisbaar. Je hebt vaak maar een paar minuten of seconden om een boodschap over te brengen. Hoe zorg je ervoor dat je in deze korte periode kunt vertellen dat je wilt? Juist, door middel van geschreven content. Teksten zijn belangrijker dan ooit!

BlackDesk verzorgt geschreven content voor talloze bedrijven in de publieke en private sector. We schrijven teksten voor uw website, voor uw social media kanalen, flyers en folders, tijdschriften, bouwborden enzovoort. We passen onze teksten aan aan uw doelgroep, maar over het algemeen gaat onze voorkeur uit naar een jonge, positieve, moderne, verfrissende toon. Wees niet bang! Voor elke situatie weten wij de juiste toon aan te slaan.

Onze geschreven content is content met een originele, creatieve twist. We leggen het juiste gevoel in de woorden en zorgen ervoor dat we uw doelgroep echt raken.

WIJ SCHREVEN TEKSTEN VOOR O.A.