VIDEOGRAFIE

BEWEGEND BEELD OM UW DIENST OF PRODUCT TE PROMOTEN!

BlackDesk maakt professionele video’s voor tal van doeleinden. Video wordt steeds een belangrijker onderdeel van een marketingmix. Met video kun je meer vertellen dan met stilstaande beelden. Videomarketing wordt dan ook steeds meer ondersteund door online marketingkanalen. Dat is ook niet zo gek, video vertelt een verhaal en maakt het mogelijk om je bedrijf, organisatie, dienst of product met een hoop beleving te presenteren aan je doelgroep.

BlackDesk is ooit gestart met trouwvideo’s. Dat doen we nog steeds! Onder de naam Trouwvideo Nederland opereren we op de particuliere markt.

BlackDesk maakt animatievideo’s en sfeervideo’s. Een animatievideo is grafisch vormgeving, omgezet in een bewegende video. Een animatievideo leent zich er geweldig voor om iets schematisch of stap voor stap uit te leggen. Waar een reguliere sfeervideo soms wat droog en lang wordt als het informatief ingestoken wordt, is een animatievideo erg geschikt voor informatieoverdracht.

Een sfeervideo bestaat uit korte fragmenten, ge-edit naar een totale video. Een promotievideo duurt vaak niet langer dan ca. 2 minuten. Video wordt steeds korter! We merken dat hoe langer een video is, hoe moeilijker het is om de aandacht van de kijker vast te houden. Bent u op zoek naar videomarketing in Zeeland? Kijk eens in ons portfolio!

Recent verzorgden we een aantal video’s voor de citymarketing van de Gemeente Goes. Video’s waarin we onze Zeeuwse stad mochten promoten, een leuk project!

WIJ DEDEN VIDEOGRAFIE VOOR O.A.