ADVERTISING

PAKKENDE ADVERTENTIES VOOR JOUW PRODUCT OF DIENST

Advertising (adverteren) is een breed begrip. Het gaat om het maken van advertenties, laat dat duidelijk zijn, maar hoe zit dat precies? BlackDesk ontwerpt pakkende advertenties voor producten en diensten. Een advertentie is vaak een onderdeel van een gedrukt krantje of magazine. Een advertentie is vaak bedoeld om de lezer te verleiden tot een bepaalde actie, zoals het kopen van een product of het deelnemen aan een actie.

Adverteren is op veel plaatsen mogelijk, bijvoorbeeld in de traditionele kranten en tijdschriften. Maar heeft u er weleens aan gedacht om online te adverteren, bijvoorbeeld op social media of via Google Adwords? Doordat adverteren op verschillende plaatsen mogelijk is, kunnen we samen het kanaal kiezen die het meest geschikt is om met de doelgroep in contact te komen.

Advertenties kunnen in of op verschillende media geplaatst worden. Zo kun je bijvoorbeeld adverteren in kranten, tijdschriften, reclamefolders en online via bijvoorbeeld Facebook en Google Adwords. Elke manier van adverteren heeft zijn eigen do’s en don’ts en zijn eigen voor- en nadelen. Online adverteren is doorgaans goedkoper dan adverteren via traditionele media. Hierdoor is online adverteren voor kleine organisaties snel haalbaar. Daarnaast heeft online adverteren het voordeel dat het goed meetbaar is. Door gebruik te maken van tools zoals Google Analytics is het mogelijk om de effectiviteit van de advertentie te meten, waarmee je de advertentie weer kunt optimaliseren. Benieuwd wat BlackDesk voor uw bedrijf kan betekenen wat betreft advertising? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we geven u hier graag advies over.

WIJ DEDEN ADVERTISING VOOR O.A.