AUTOSIGN

UW RECLAME OP ROLLETJES… UHM, WIELEN

Dat wist je niet he, dat autorijden niet alleen geld kost, maar ook geld kan opleveren. Met professionele autobestickering maak je goede reclame voor je bedrijf. Laat originele autobestickering ontwerpen door BlackDesk Creative Marketing. Mooie beplakking met uw logo, slogan, producten en diensten. Een krachtige manier om veel mensen te bereiken, tegen relatief lage kosten! Waar adverteren in een krant of magazine best wat kost is autobestickering relatief goedkoop.

Wist u dat een auto met bestickering gemiddeld 160.000 contactmomenten per maand heeft? Niet alleen als de auto rijdt, maar ook als u in de file staat of de auto geparkeerd is maakt hij nog reclame voor uw bedrijf. U creëert op deze manier praktisch overal contactmomenten met uw (potentiële) klanten. Of u uw auto nu zakelijk of privé gebruikt, de autobestickering zal ervoor zorgen dat uw naamsbekendheid al in korte tijd een stuk groter zal worden.

Hoe gaat dat precies in z’n werk, autobestickering? Eerst inventariseren we wat uw doel is met de bestickering. Wat wilt u vertellen? Naar aanleiding daarvan maken we een grafisch ontwerp, dat we vervolgens met u delen. Dit ontwerp laten we drukken en plakken door één van onze leveranciers. En dan? Rijden maar!

Wij hebben al voor verschillende klanten een mooie autobestickering mogen realiseren. Benieuwd? Neem eens een kijkje in ons portfolio.

WIJ DEDEN AUTOSIGN VOOR O.A.