BEURSSTAND

EEN UITNODIGENDE, ORIGINELE BEURSPRESENTATIE VOOR UW BEDRIJF

Een beursstand, uw visitekaartje tijdens uw deelname aan een beurs. Maar hoe zorg je ervoor dat de beursstand goed aansluit bij de doelgroep en bij uw bedrijf? En misschien nog belangrijker: hoe laat u uw stand opvallen tussen alle andere stands?  Dat kan best een lastig dingetje zijn. Maar geen nood, we helpen u er graag bij.

Een beursstand is een, gereserveerde ruimte op de beurs waar u uw bedrijf kunt presenteren aan de bezoekers en standgenoten van de beurs. Deze stand mag helemaal naar eigen inzicht ingericht worden. In de meeste gevallen bevat een beursstand een pop-up wand met daarop een afbeelding, een korte maar duidelijke tekst en het logo van het bedrijf. Beschrijf hier bijvoorbeeld waar uw bedrijf voor staat of welk product u in de markt wilt zetten. Zo is het voor de voorbijgangers direct duidelijk met welk bedrijf zij te maken hebben en wat het bedrijf voor hen kan betekenen.

Ervoor zorgen dat je opvalt tussen de andere stands, makkelijker gezegd dan gedaan natuurlijk. Maak gebruik van een beleving door bij het opbouwen van de stand te kiezen voor een duidelijk en opvallend thema. Gebruik hiervoor opvallende prints, opvallende vormgeving en materiaalgebruik. BlackDesk heeft al voor een aantal bedrijven een beursstand ontwikkeld. Benieuwd welke? Bekijk ons portfolio.

WIJ ONTWIKKELDEN BEURSSTANDS VOOR O.A.