GRAFISCHE VORMGEVING

CREATIEVE COMMUNICATIE MET VISUELE MIDDELEN

Eén van de core activiteiten van BlackDesk Creative Marketing, grafische vormgeving. Grafische vormgeving is informatie op een dusdanige manier visueel maken dat het voor de doelgroep aantrekkelijk is om te zien. We maken dagelijks gebruik van grafische vormgeving in onze producten en diensten. BlackDesk is niet voor niets een creatief marketingbureau. We verzorgen de vormgeving van logo’s, huisstijlen, maar ook op bijvoorbeeld social media is veel van onze grafische vormgeving te zien. We streven ernaar dat de middelen die we voor klanten ontwikkelen altijd grafisch aantrekkelijk zijn. De aard van het beestje zullen we maar zeggen…

De grafisch vormgevers van BlackDesk houden zich bezig met het ontwerpen van logo’s, brochures, advertenties, websites enz. Onze grafisch vormgevers zijn creatief, origineel en consistent in het doorvoeren van een huisstijl. Het consequent doorvoeren van een huisstijl is erg belangrijk in grafische vormgeving. Hierdoor creëer je herkenbaarheid bij de doelgroep. Een klant heeft vaak een heel aantal contactmomenten met je nodig voordat je het vertrouwen wint in jouw dienst of product. Een consequent doorgevoerde huisstijl zorgt ervoor dat de klant steeds met ‘hetzelfde bedrijf’ en ‘dezelfde uitstraling’ te maken heeft.

Benieuwd naar wat de grafisch vormgevers van BlackDesk allemaal in hun mars hebben? Neem dan eens een kijkje in ons portfolio.

WIJ DEDEN GRAFISCHE VORMGEVING VOOR O.A.