MAGAZINE

EEN EIGEN MAGAZINE, COMPLEET VERZORGD DOOR BLACKDESK?

BlackDesk ontwikkelt pakkende magazines voor uw organisatie of bedrijf. Met een sterk concept, goede vormgeving en pakkende teksten is een magazine een mooi visitekaartje. BlackDesk verzorgt graag zelf de fotografie, vormgeving en de artikelen voor in het magazine. Hierdoor bieden we het ‘complete plaatje’. Een magazine is dan ook typisch een product waarbij je ziet dat BlackDesk een full-service marketingbureau is.

De meeste magazines die we ontwikkelen worden gedrukt, maar ook digitaal kunt u een magazine uitbrengen. Doormiddel van een goede digitale reader kunt u het magazine bijvoorbeeld embedden op uw website of delen via social media.

BlackDesk verzorgt ook wel eens branded magazines. Een branded magazine is een magazine waarin advertenties geplaatst worden om zo de drukkosten wat te verlagen. Dit is vaak geen overbodige luxe, drukkosten van een magazine liggen doorgaans hoger dan de drukkosten van een folder of flyer. Als u kiest voor een branded magazine, vraagt u bijvoorbeeld relaties en leveranciers ‘mee te doen’ in uw magazine. Zo creëert u mooie reclame voor u en uw relaties. Een win – win situatie!

Benieuwd wat BlackDesk voor uw bedrijf kan betekenen als het gaat om een magazine? Neem dan contact met ons op via de contactpagina van onze website of neem een kijkje in ons portfolio om meer toffe projecten van ons te bekijken.

WIJ ONTWIKKELDEN MAGAZINES VOOR O.A.