MERCHANDISE

ORIGINELE EN UNIEKE GIVEWAYS

Je kent het wel, een pen met een logo. Erg origineel is het niet (meer), maar wel effectief. Merchandise, je komt het overal tegen. Aan mijn sleutelbos hangt een sleutelhanger van Vijfvinkel Trossèl, op mijn bureau staat een koffiemok van Goes beter bereikbaar en de uitzendkracht die hier net binnenstapt heeft een polo aan van Actionworks. Merchandise is overal!

Merchandise verhoogt je zichtbaarheid, is goed voor je uitstraling maar zorgt meestal voor een hogere loyaliteit bij fans en klanten. Met uw eigen promotiemateriaal de juiste fans bereiken, naamsbekendheid opbouwen en de verkoop van uw producten en diensten bevorderen, dát is het doel van merchandise. Hiermee verhoog je niet alleen de zichtbaarheid van je bedrijf of merk, maar zorg je ook voor een professionele uitstraling.

En wist je dat een gemiddelde klant toch een keer of 7 met je merk of dienst in aanraking moet zijn gekomen voordat hij tot een aankoopbeslissing overgaat? Geef hem een pakkende giveaway en de teller staat al op 1.

BlackDesk bedenkt originele merchandise voor uw bedrijf. We voorzien de merchandise van uw logo of bedrijfsinformatie en we zorgen ervoor dat u het geleverd krijgt. We werken samen met professionele leveranciers, waardoor we mooie producten kunnen aanbieden ter promotie van uw product of dienst.

WIJ DEDEN MERCHANDISE VOOR O.A.