INNOVATIE DOOR MARKETING | MARKETING EN RECLAME IN ZEELAND

Zeeland is het middelpunt van de wereld. Met de prachtige eilanden, de haat- liefde verhouding met de zee, ’s zomers naar het strand en ’s winters een bolus bij de koffie. Klinkt best aardig toch? Maar niet alles aan Zeeland is zonnegeur en maneschijn. Volgens recente nieuwsberichten loopt Zeeland ernstig achter wanneer het gaat om innovatie.

Het innovatiepotentieel van Zeeland wordt onvoldoende benut. Dat is niet zo best, want voor het toekomstbestendig maken van de Zeeuwse economie is vernieuwing essentieel! Hoe werkt u in uw organisatie aan innovatie? Volgens nieuwsberichten zijn Zeeuwse ondernemers namelijk een tikje te behoudend wanneer het gaat om innovatie. Dat gaat niet over u toch? Of wel..

Vorige week dacht ik nog; wat een verschil, de folders die ik hier (in Kortgene) door de bus krijg en de folders die bij mijn vriendin (in Rotterdam) op de mat liggen. In de eenvoudige dingen zie je al een verschil van de marketing en reclame in de randstad en die van hier, in Zeeland.

Wij geloven wij dat er nog heel wat te verbeteren valt op het gebied van marketing. Marketing is ook in Zeeland essentieel voor innovatie. Denk er maar eens over na wanneer je deze zomer in de file staat, tussen de vakantiegangers die Zeeland komen bezoeken. Zeeland is de moeite waard, zorg dat uw bedrijf ook de moeite waard blijft.

Ziet u het belang van innovatie? Een innovatief product of dienst verdient toch ook innovatieve marketing?

Bent u op zoek naar een partij die u een innovatieve invulling kan geven van uw marketing? Blackdesk is een klein maar vooruitstrevend marketing bureau uit Goes (Zeeland) waarbij resultaat, vernieuwing en effect centraal staat!

Interesse in wat wij voor u kunnen betekenen? Neem eens geheel vrijblijvend contact op.