Upcoming marketing ubie dubie Denise

In september ben ik begonnen met een deeltijd studie, namelijk: Creative Business aan de Hogeschool Van Amsterdam. Dit houdt in dat ik minder bij BlackDesk ben gaan werken. Jammer, maarrrr voor een goed doel!

Mijn keuze is gevallen op deze studie, omdat ik mezelf meer wil verdiepen in de wondere wereld van marketing en reclame. In januari rondde ik mijn vorige studie Grafisch Vormgeven aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam af. Deze studie, die 3,5 jaar in beslag nam, was erg praktisch ingericht.

Super tof, veel geleerd, maar na mijn diploma was ik op zoek naar iets om écht mijn studie-tanden in te zetten.

BlackDesk is geweldig, ik heb het er ontzettend naar mijn zin. Vandaar dat ik gekozen heb voor een deeltijd studie. Werken in Goes, studeren in Amsterdam.

De studie Creative Business is heel breed georiënteerd. De vakken verschillen erg van elkaar en gaan van Marketingcommunicatie tot Psychologie, van Digitale Media tot Merk Imago en van Schrijf- en Beeldtaal tot het maken van Radio. Heerlijk divers!

Deeltijd zorgt wel voor veel zelfstudie, dat is ff wennen. Lezen, plannen, leren, samenvattingen maken en praktijkopdrachten uitvoeren. Anders dan ik gewend ben! Wel heel gaaf, omdat ik bijna alles wat ik leer in Amsterdam toe kan passen op mijn werk bij BlackDesk.

Dus ja, de komende jaren wil ik dit lekker blijven combineren.

Denise

Grafisch Vormgever bij BlackDesk en upcoming marketing ubie-dubie!