Online bieden op woningen

Tijdens mijn stageperiode bij BlackDesk werk ik mee aan de tofste, meest creatieve projecten die we bij BlackDesk op ons pad krijgen. Met mijn grafische skills draag ik hier mijn steentje aan bij. We werken voor uitzonderlijk coole klanten.

Eén van deze klanten is MAARTENMakelaardij. MAARTENMakelaardij is een makelaar, gevestigd in Rotterdam en Dordrecht. Voor deze partij heeft BlackDesk al veel mogen creëren. Een gave website, mooie marketingstrategieën, goede content op de social media pagina’s enzovoort. Niet op zoek naar een traditioneel makelaarskantoor, maar wel je woning willen verkopen voor een goede prijs en zonder zorgen? Dan ben je bij hun aan het goede adres.

MAARTENMakelaardij is een jonge, dynamische partij die wel in is voor iets nieuws. Je zult begrijpen dat dit direct een goede match was met BlackDesk. Slimme creativiteit ten voeten uit!

BlackDesk ontwikkelde een dynamische functie die het mogelijk maakt online te bieden op woningen. Deze dienst, die geïntroduceerd werd onder de naam ‘online bieden’ maakt van www.maartenmakelaardij.nleen online bieden platform!

Door online bieden is het biedingsproces transparanter gemaakt en krijgen bieders de mogelijkheid gedurende het proces van bieden zijn of haar bod aan te passen. Online bieden is beschikbaar voor zowel MAARTENMakelaardij Rotterdam als MAARTENMakelaardij Drechtsteden. De woningen die beschikbaar zijn om online op geboden te worden herken je aan het blauwe label ‘bieden’ en een teller die terugloopt naar 0 minuten. Is jouw bod het meest aantrekkelijk bij het aflopen van het biedingstermijn? Dan kun jij zomaar de nieuwe eigenaar worden van de woning waarop je hebt geboden!

Met een paar klikjes is het al gedaan. Super fijn, dus!

Benieuwd naar hoe het online-biedsysteem van MAARTENMakelaardij in zijn werking gaat, of wil je graag bieden op een woning? Bekijk dan snel de informatiepagina op www.maartenmakelaardij.nl/diensten/online-biedenen lees stap voor stap hoe jij in een supersnel proces eigenaar kunt worden van jouw droom-stekkie.

Wil je graag meer weten over hoe BlackDesk jouw bedrijf verder zou kunnen helpen met het ontwikkelen van custom applicaties? Neem dan gerust contact met ons op via ons telefoonnummer (0113) 890 123 of stuur een mailtje naar ons e-mailadres info@blackdesk.nl!