PROMOTIE MET EFFECT IN ZEELAND

Wat doet u als bedrijf in Zeeland aan promotie en reclame ? Een van onze favoriete spreuken is: ” Zonder promotie gebeurt er iets verschrikkelijks: Niks ”  Oef, die komt hard aan hé? 😉

Wij zien veel bedrijven die zeggen: “Ja we doen best wel wat aan promotie, we hebben bijvoorbeeld een website, een Facebook pagina, en soms adverteren we wat binnen zeeland. ”  Zowel Aart als ik stellen dan vaak dezelfde vraag: ” En wat is het doel van deze promotie middelen? ” Tja, wat er dan komt is vaak een mengsel van Arabisch, Chinees en Algerijns door elkaar. Nee, je merkt meteen dat er van te voren niet is nagedacht over het waarom.

Bij BlackDesk denken we heel anders over promotie,  sterker nog, het begint niet eens bij de promotie zelf. Vaak zien we dat een bedrijf een wens heeft, of juist een probleem. Hierbij kun je denken aan: “Wij willen over vijf jaar de grootste zijn in Zeeland met…” of  “We hebben in de provincie Zeeland al twee jaar geen groei meer, en nu?”

BlackDesk begint bij het begin, We beginnen bij het doel! De promotie zelf is slechts de bekendheid geven aan iets, de realisatie van de oplossing. Maar dan moet de oplossing wel eerst bedacht zijn! Heeft u al wel eens op deze manier over promotie en reclame nagedacht?

Voor steeds meer bedrijven in Zeeland mogen wij momenteel de gehele marketing verzorgen. Dat wil zeggen dat we eerst gaan kijken waar de wensen van onze klant liggen, of waar ze tegenaan lopen. dan gaan we onderzoek doen, kijken waar de markt zich begeeft en wat het publiek van deze dienst of product is! Dáárna gaan we pas kijken wat voor promotie middelen we hiervoor kunnen inzetten en welke reclame / promotie middelen hier het meest geschikt voor zijn.

Het uitgangspunt van promotie maken op deze manier is resultaat boeken. Want wat is promotie zonder effect?

Heeft u er al wel eens zo over nagedacht? Of bent u geïnteresseerd geworden in onze diensten? Het lijkt ons gaaf om ook voor uw bedrijf eens te kijken wat we kunnen inzetten om uw doel of wensen te realiseren, of juist dat ene probleem op te lossen! Maar dan onder één voorwaarde, we beginnen bij het begin. 😉

Promotie maken is dus niet zomaar iets, er moet over nagedacht worden! Is Zeeland klaar voor uw vernieuwende promotie campagne?  Met Blackdesk komt u vernieuwend naar buiten toe!

Binnenkort een bakje koffie doen op een mooie locatie in Zeeland om onze diensten aan u uit te leggen? Neem eens geheel vrijblijvend contact op!