Slagroomsoesjes en schattige hondenfilmpjes
Hi! Mijn naam is Isabelle Lokker. Grafisch design stagiair bij BlackDesk, Slimme Creativiteit. 18 jaar oud en een hardwerkende perfectionist. 2 Jaar geleden begon ik de studie Mediavormgever aan het Scalda College voor Techniek en Design in Vlissingen. Nu ik het einde van deze studie benader is het tijd voor een eind- examenstage. En waar kan ik dat nou beter doen dan bij BlackDesk?
Mijn doel bij BlackDesk is om zoveel mogelijk te kunnen leren van allerlei creatieve projecten. Van scherp doordachte marketingstrategieën tot de nieuwste manieren voor de vetste vormgevingen en designs. Hiernaast vind ik ook mijn plezier in het creëren van nieuwsbrieven, social media kalenders en huisstijlen. Bij BlackDesk krijg ik de mogelijkheid om al mijn creativiteit op een leeg canvas los te laten. Super vet, natuurlijk.

Op een persoonlijk vlak ben ik niet vies van een feestje. Naast mijn stage van maandag tot donderdag ben ik ook vooral te vinden op concerten, festivals en het bioscooptheater… waar ik ook werk. 😉 Op een rustige vrijdagmiddag, na mijn ochtend work-out in de sportschool, kom ik compleet tot rust met een heerlijke kop karamelkoffie en een Netflix serie in allerlei koffietentjes. Mocht je mij eens aan je deur tegenkomen, zeg dan gerust hallo! Ik scheur namelijk óók in Zeeland rond in mijn wagentje om jouw pakketjes in alle goede orde te bezorgen. Waar ik zelf dan de tijd vandaan haal om ook regelmatig met vrienden te terrassen onder gezelschap van een snack of 2, geen idee!

Altijd in voor een gezellig gesprek. En mocht je geïnteresseerd zijn in Beyoncé, John Mayer, Netflix series, slagroomsoesjes en schattige honden of kattenfilmpjes, dan geloof ik dat wij best wel eens  goed met elkaar overweg kunnen.

Met mij contact opnemen? Tot begin januari 2019, van maandag tot donderdag sta ik voor je klaar. Bel naar het telefoonnummer van BlackDesk ((0113) 890 123) of stuur me gerust een mailtje op isabelle@blackdesk.nl