BlackDesk

Marketingbureau Zeeland? BlackDesk!

Marketingbureau Zeeland? BlackDesk!

Op zoek naar een marketingbureau uit Zeeland? Ontmoet BlackDesk. De creatieve bende grondleggers van slimme creativiteit. Een jonge groep multidisciplinaire creatievelingen. Websitebouwers, designers, online marketeers, contentmakers en strategen met maar 1 doel voor ogen: jouw organisatie vooruit helpen met slimme creativiteit. We kunnen onszelf dan met trots een marketingbureau uit Zeeland noemen. Maarja, wat heb jij daaraan? Wat is een marketingbureau precies en waarmee kun je bij ons aankloppen? We gaan ons uiterste best doen dit haarfijn uit te leggen. Hou je vast.

 

Wanneer klop je aan bij een marketingbureau uit Zeeland?

Als je zin hebt in een lekkere kop koffie, of als je website niet lekker vindbaar is, je logo niet meer van deze tijd is, je geen idee hebt welke marketing- en communicatiestrategie je moet aannemen om bij je doelgroep terecht te komen. Juist, dan dus. BlackDesk is een full-service marketingbureau uit Zeeland. Daarmee bedoelen we dat we alles in huis hebben van advies tot uitvoering. BlackDesk stopt niet met een plannetje, meestal voeren we het nog uit ook. Daarnaast is BlackDesk multi-disciplinair. Dat is vooral handig voor jou. Een webbouwer maakt websites, een content marketing bureau schrijft zakelijke teksten en maakt fantastische beelden. BlackDesk combineert als marketingbureau deze disciplines en zet ze samen aan tafel. Dat is ideaal, want zo wordt je huisstijl consequent doorgevoerd, komt de communicatiegedachte van de verschillende middelen overeen en loopt alles als een zonnetje. Over het zonnetje gesproken. Wist je dat de Zeeuwse kust de meeste zonuren van het hele land heeft? Combineer het nuttige met het aangename, schakel een marketingbureau uit Zeeland in.

Wil je weten wat BlackDesk voor jou kan betekenen? Neem contact op, we helpen je graag bij je marketing- en communicatieuitdagingen.

 

Enthousiast geworden?

Maak een afspraak
online-marketing-bellen

Reclamebureau, marketingbureau, digital agency… huh?

Ja, dat snappen we, dat jij dat niet snapt. Het is ook moeilijk te snappen, snap je. Vandaag de dag geven bureau’s zichzelf de meest creatieve exotische namen. Wat is een marketingbureau? Of een reclamebureau? En wat the *^% is een digital agency? We leggen het uit aan de hand van BlackDesk. BlackDesk is een marketingbureau uit Zeeland. Anders dan een reclamebureau opereert een marketingbureau zowel op strategisch als tactisch niveau. Waar een reclamebureau zich vooral op de grafische kant van het werk focust, neemt een marketingbureau vaak een aanzienlijk deel van de complete marketing van een organisatie over. Online en offline, van marketingadvies tot aan het uitwerken van deze plannen in middelen. Ze kijken vooral naar de doelgroep en doelstellingen van een organisatie en geven strategisch advies en maken toekomstbestendige marketingplannen. De permanente kritische blik onderscheidt creatieve marketingbureaus van de meer uitvoerende reclamebureaus.

Daarbij beperken marketingbureaus zich niet tot alleen tot het advies maar zetten ook de lijnen uit om het marketingplan te implementeren. Denk hierbij aan web optimalisatie trajecten, (re)branding trajecten, online advertising, Google optimalisaties en email marketingcampagnes. Een reclamebureau focust zich meestal vooral op vormgeving en uitingen, zowel offline als online. Een digital agency is de nieuwste van de club. Die bemoeien zich geenszins meer met offline uitingen, maar hebben de focus volledig naar online geplaatst. Hoewel BlackDesk voor een groot deel online is, combineren we wel graag zowel offline als online reclame met elkaar. Een digital agency willen we onszelf (nog) niet noemen.

Wat heeft een marketingbureau in huis?

BlackDesk in Goes is zo’n full-service marketingbureau uit Zeeland, waar je alle marketing expertises onder één dak vindt. Dat klinkt niet alleen ideaal, dat is het ook! Als wij een nieuwe identiteit bedenken, creëren we een huisstijl, maken we de designs en voeren we de nieuwe huisstijl door in al je marketinguitingen. Maar ook als wij een website maken, ontwerpen we die zelf, bouwen we de website zelf en leveren en plaatsen we de content. En dat alles binnen een cirkel van een paar meter. Hele korte lijntjes dus. Superhandig toch?

Tegelijkertijd gaat die full-service niet alleen over het zomaar aanbieden van alle diensten. BlackDesk is ook nog eens enorm betrokken bij jouw organisatie. Wij lopen vanaf het eerste uur met je mee en staan altijd klaar om advies te geven en al je brandende vragen te beantwoorden. Loopt een project ten einde, dan denken we mee over het vervolg. Vanzelfsprekend, wat ons betreft.

De diensten van BlackDesk

Een Full-service marketingbureau zoals BlackDesk, biedt alles wat je nodig hebt op het gebied van marketing. Met een team van jonge professionals werken wij dagelijks aan uiteenlopende projecten zoals:

 • Marketingadvies
 • Marketing strategie
 • (Re)branding
 • Grafische vormgeving (offline en online)
 • Webdevelopment
 • Foto & Video
 • Content creatie
 • Online advertising
 • Zoekmachine optimalisatie
 • Zoekmachine adverteren
 • E-mail marketing

We ontwerpen gehele huisstijlen, verzorgen het drukwerk, maken nieuwe websites en zorgen voor een betere vindbaarheid van jouw bedrijf. BlackDesk zorgt voor al jouw marketinguitingen.

Samenwerken met een full-service marketingbureau in Zeeland

BlackDesk marketingbureau uit Zeeland en specialist op het gebied van marketingstrategie, creatieve design en online marketing. Wij zijn een full-service creatief marketingbureau uit Zeeland. Mocht je nou meer willen weten over BlackDesk als creatief marketing bureau, over onze diensten maar vooral over onze werkwijze, neem dan even contact met ons op want we komen graag in contact met organisaties die een stukje BlackDesk nodig hebben!