fbpx

@theblackdesk

Onze filosofie

Wij hebben een trucje onder de knie. Een niet-traditioneel, on-verkokerd, integraal kunstje. BlackDesk is een kei in het samenbrengen van disciplines, waardoor de uitkomst hoger is dan de som van onderdelen.

BlackDesk is een creatief digitaal bureau. Ons team bestaat uit grafisch designers, online marketeers, webdevelopers, copywriters, strategen, projectleiders en fotografen. Bij de start van een project stellen we een projectteam samen, met de benodigde disciplines. Door deze integrale werkwijze profiteert de klant optimaal van onze skills.

En terwijl we bezig zijn met het toekomst-proof maken van organisaties, proberen we het zo leuk mogelijk te hebben. Wij geloven namelijk dat marketingmiddelen toffer, mooier, vetter worden als een samenwerking barst van de fun en energie. Kijken of het klikt? Neem ff contact op!

Storytime

2015.

Tweeduizend en vijftien. Toen Trump zich verkiesbaar stelde en sinterklaas nog een stoppelbaard had keken twee vrienden elkaar verwachtingsvol aan. Een plan was geboren: het combineren van fraaie reclame met slim advies. Melvin en Aart smeden een slinks plannetje en BlackDesk is geboren.

Storytime

2016.

Een jaar later werd de thuiswerkplek vervangen door een eigen kantoor. BlackDesk groeit en er ontstaat een team rond Melvin en Aart. BlackDesk houdt zich nu nog vooral bezig met content marketing en grafisch design. We werken aan prachtige projecten, maar er zijn plannen voor meer…

Storytime

2017.

BlackDesk groeit en bestaat in 2017 uit een 7-koppig team. Re-branding, content marketing, online & offline marketing typeren de dienstverlening. Steeds meer organisaties maken kennis met de aanstekelijke energie van het zwarte bureau.

Storytime

2018.

BlackDesk floreert en een kleine 10 man claimt een werkplekje aan het zwarte bureau. We werken aan gave projecten en zitten vol energie. De selling points van BlackDesk worden steeds beter zichtbaar en het werk is te typeren als ‘slimme creativiteit’.

Storytime

2019.
Uitgegroeid? Zeker niet. BlackDesk verdubbelt in oppervlakte en de hoofddiensten spitsen toe naar strategie, design en online. Het team bestaat uit designers, een online marketeer, copywriter, fotograaf, developer, strategen, projectleiders en een officemanager.

Storytime

2020.
To the moon! And way beyond… Ambities? Torenhoog. Plezier? Uitermate veel! Energie? Yes sir. BlackDesk werkt aan geweldige projecten waarin we onze slimme creativiteit kunnen tonen. In 2020 vernieuwen we de eigen huisstijl en gaan we wederom als een trein. Toen kwam Corona…

Storytime

2021.
Enn… BAM! 2020 was ons beste jaar yet. BlackDesk is digital, thuiswerken is geen probleem. In 2021 stomen we door. De producten en diensten worden onderworpen aan een stevige kwaliteitsverbetering en de plannen voor de komende jaren worden kraakhelder. What will be next…?

Storytime

2022.

Nieuw normaal? Een kans om te verbeteren. Ideeën te verwezenlijken. Terwijl BlackDesk hard werkt voor diverse opdrachtgevers, vernieuwen we onze processen… We introduceren twee multi-disciplinaire teams. Zodat we nog meer ‘briljante branding, creatieve campagnes en waanzinnige websites’ neer kunnen zetten.

Acht. / Een.
BlackDesk Slimme creativiteit - Full Service Marketing bureau Goes

How we get sh*t done

Team

Team.

Aart Bolle.

Eigenaar & strateeg

Denise Schaeffer.

Artdirector

Ricky Janse.

Projectmanager

Harm Hoogerdijk.

Projectmanager

Eric Ruiter.

Projectmanager

Pauline Bolle.

Officemanager

Lenardo de Bruine.

Webdeveloper

Onne van Dixhoorn.

Copywriter

Jurgen Dekker.

Designer

William Lindhout.

Webdeveloper

Roan Kole.

Designer

Margo Nije.

Fotograaf

Larissa Eikenhout

Designer

Enthousiast
geworden?

BlackDesk Slimme Creativiteit - over ons