BLACKDESK

ALS ZIJNDE EEN ZWART BUREAU

Ken je dat gezegde? ‘Als je doet wat je leuk vindt hoef je geen dag meer te werken’. Ja, wij kennen het ook, maar wat een onzin! We genieten van wat we doen, maar we werken keihard aan mooie en slimme marketingmiddelen voor uw bedrijf of organisatie. BlackDesk is een creatief full-service marketingbureau uit Zeeland. Opererend op het snijvlak van reclamebureau en marketingbureau voorzien we talloze klanten in en buiten de regio van passende reclame- en marketingmiddelen.

BlackDesk is een relatief jonge speler op de markt. Nog maar een paar jaar actief, maar al zo bekend. En.. zwart bureau… leuke naam hoor, maar wat heeft het te betekenen? En wie zijn die mensen achter BlackDesk eigenlijk?

EEN HOOP GEKKIGHEID

SCHRIJF JE IN VOOR DE BLACKDESK NIEUWSBRIEF

Eens in de zoveel tijd sturen we een BlackDesk nieuwsbrief. Niet te vaak, want we weten allemaal dat nieuwsbrieven heel vervelend kunnen zijn. E-mailmarketing kan het best subtiel ingezet worden. De BlackDesk nieuwsbrief bevat altijd leuke info over ons werk en interessante vernieuwingen op het gebied van marketing. Op onze pagina over e-mailmarketing lees je overigens meer over e-mailmarketing. 

AART BOLLE

EIGENAAR & STRATEEG

Vader & eigenaar van BlackDesk. Marketeer en strateeg, bijt zich het liefst vast in ingewikkelde marketingvraagstukken met doorgaans een creatieve afloop.

MELVIN BLANKENSTIJN

EIGENAAR & ART DIRECTOR

Creatieve geest en eigenaar(dig). Als art director van BlackDesk zorgt Melvin voor een feilloze creatieve grafische uitwerking.

LOIS EIGENRAAM

(SOCIAL MEDIA) CONTENT MARKETEER

Loïs brengt orde in de creatieve social media chaos en ontwikkelt geweldige teksten. Daar zijn we erg content mee… ok die was flauw.

HARM HOOGERDIJK

MARKETEER

Ziet marketing als gastheerschap. Het onmogelijke wordt mogelijk door zijn gepatenteerde Harmeniaanse werkwijze.

IRIS DOMMANSCHET

GRAFISCH VORMGEVER

Het leek wel voorbestemd, Iris bij BlackDesk. Vanuit alle hoeken en gaten werd Iris bij ons geïntroduceerd. Het zelf ontwikkelde BlackDesk pilsener was de uiteindelijke druppel..

LAURENS VAN VLIET

ALLROUND DTP-ER

Onze desktop publisher. Jong talent uit ‘s-Gravenpolder die alleen ’s ochtends koffie drinkt én bijna elke dag een andere bril opheeft 🙂

LEANDER REDEMAN

MARKETEER

Onze Brabander, Leander. Altijd goed bereikbaar, behalve rond februari, dan loopt hij met een gordijn om zijn reet.

ISABELLE LOKKER

STAGIAIRE GRAFISCH VORMGEVING

Isabelle versterkt ons team met haar grafische skills. Fan van Beyonce, maar nog groter fan van BlackDesk natuurlijk…

DENISE SCHAEFFER

GRAFISCH VORMGEVER

Veelzijdig grafisch talent. De nuchterheid zelve, houdt het hoofd altijd koel. Op het gemakje zullen we maar zeggen.

BOB LIEVENSE

GRAFISCH VORMGEVER

Bob is veelzijdig. Voorziet een bedrijf net zo gemakkelijk van een nieuwe vloerbedekking als een fris logo. Aapt de baas altijd een beetje na. Armpjes over elkaar check, wit t-shirt check.

LENARDO DE BRUINE

WEBDEVELOPER

Kan niet bestaat niet bij deze vindingrijke BlackDesk held. Subliem in het vertalen van complexe designs naar eenvoudige WordPress websites.

BE PART OF THE TEAM?

SOLLICITEER BIJ BLACKDESK

BlackDesk groeit en is constant op zoek naar nieuwe BlackDesk heroes. Kijk op onze vacaturepagina om de openstaande vacatures te bekijken. Staat er geen vacature open maar ben jij dé aanvulling op ons team? Je mag ons altijd een open sollicitatie sturen.

BE PART OF THE TEAM?

SOLLICITEER BIJ BLACKDESK

BlackDesk groeit en is constant op zoek naar nieuwe BlackDesk heroes. Kijk op onze vacaturepagina om de openstaande vacatures te bekijken. Staat er geen vacature open maar ben jij dé aanvulling op ons team? Je mag ons altijd een open sollicitatie sturen.