BlackDesk

BlackDesk,
(g)een reclamebureau uit Zeeland

BlackDesk,
(g)een reclamebureau uit Zeeland

BlackDesk is (g)een reclamebureau uit Zeeland. Huh? Leg uit. Ok, vooruit. BlackDesk is een full-service marketingbureau. We doen alles wat een reclamebureau doet, maar meer. Daarom zijn we zowel ‘wel’ een reclamebureau als ‘niet’ een reclamebureau. Ingewikkeld dit.

Maar goed, even voorstellen. Wij zijn BlackDesk, een bende creatieve luitjes uit het Zeeuwse Goes. Onze diensten zijn samen te vatten in strategie, design en online. We stellen onszelf graag even voor en leggen je het verschil uit tussen een marketingbureau en een reclamebureau. Zo ga je slimmer weg dan je kwam, steek die maar in je zak.

Een reclamebureau uit Zeeland nodig? Of toch een marketingbureau?

Een reclamebureau doet een heleboel. Van drukwerk, zoals posters, brochures of flyers tot een nieuwe huisstijl of logo. Maar soms ook webdesign, grafische vormgeving, fotografie, tekstschrijven en social media plaatjes zijn producten die je bij een reclamebureau kunt afnemen. Over het algemeen is een reclamebureau middel-gedreven.

Een marketingbureau daarentegen is niet middel gedreven, maar gedreven vanuit een marketing- en communicatiestrategie. Een marketingbureau start met een doel en komt met een strategie om dit doel te behalen. Middelen zijn daar in tegenstelling tot een reclamebureau enkel een uhm.. middel in. De middelen dienen het hogere marketingdoel. Daarnaast vindt je bij een marketingbureau mogelijk meer disciplines dan bij een reclamebureau. BlackDesk heeft online marketeers, webdevelopers, grafisch vormgevers, content marketeers en strategen. In tegenstelling tot veel reclamebureau’s hebben we een stevigere focus op online. We zijn er niet vies van hoor, van offline, maar we gaan gewoon mee met de tijd. Heb je een enkel middel nodig, zoals een flyer of folder? Schakel dan een reclamebureau in. Wil je dat je middelen bijdragen aan je marketingdoelen? Ga dan eens praten met een marketingbureau. Bijv. met BlackDesk. Kun je BlackDesk dan niet inschakelen voor een reclame-klusje? Natuurlijk wel, maar we helpen je liever met je doelen en strategie. Dan zijn we op ons best. Wij van WC-eend adviseren namelijk WC-eend. FF contacten dus.

Enthousiast geworden?

Maak een afspraak
online-marketing-bellen

Hoe BlackDesk werkt (voor jou)

Full-service marketingbureau BlackDesk uit Zeeland werkt voor jou. Onze diensten zijn onder te verdelen in drie hoofddiensten: strategie, design en online.

Strategie

Om tot een kraakheldere strategie te komen starten we onze trajecten bijna altijd met een interactieve strategische sessie. Daarin gaan we samen op zoek naar jouw bedrijfsuitdaging en de daarbij horende (eind)doelen. De ‘waarom-vraag’ staat hierin centraal. Vanuit de marketingstrategie bepalen we vervolgens welke middelen we nodig hebben die jouw bedrijfsdoelstellingen kunnen verwezenlijken.

Design

De strategie is bepaald, nu kunnen we aan de slag met de middelen die we gaan inzetten om jouw organisatie succesvol te maken met slimme creativiteit. Gaan we aan de slag met een nieuwe identiteit (logo en huisstijl) of is het tijd voor een verfrissend webdesign voor jouw nieuwe website. Zowel met online als offline marketingmiddelen kunnen onze designers prima uit de voeten.

Online

Niks is zo belangrijk tegenwoordig dan met jouw bedrijf of merk zichtbaar zijn in de online wereld van nu. BlackDesk heeft een brede online afdeling met developers en marketeers die dagelijks zorgen dat merken online werken. We maken mobiel vriendelijke websites en webshops, we zijn goed in mail automation trajecten en zijn een kei in het opzetten van een social media strategie. Kortom, wij denken online!

Misschien had ik je dit eerder moeten vertellen maar tijdens het traject heb je altijd één vast aanspreekpunt. Afhankelijk van hoe het project eruit gaat ziet wordt er een projectteam samengesteld waarbij Ricky of Harm naar voren treedt als projectleider. Lekker duidelijk, effectief maar vooral persoonlijk.

Zoek je een reclamebureau uit Zeeland? Neem eens contact op met BlackDesk. Een net-niet reclamebureau die je vaak net-wel kan helpen met je uitdagingen.