fbpx

Voor waarde(berekening).

Gewone taxaties kennen we allemaal. Maar let op… het taxeren van exploitatiegebonden vastgoed is andere koek. Het taxeren van dit type vastgoed, zoals bijvoorbeeld horeca-objecten, is een specialistisch vak. Er zijn in Nederland maar enkele organisaties die dit op een professioneel niveau uitvoeren. Forvalue richt zich met name op horeca- en leisure objecten maar taxeert ook de bijzondere (zakelijke) objecten zoals bijvoorbeeld tankstations. Je maakt de specialisten van Forvalue enthousiast wanneer ze inhoudelijke, complexe materie tastbaar kunnen maken door de waarde van een het vastgoed in beeld te brengen.

BlackDesk mocht Forvalue helpen bij de opstart van dit nieuwe bedrijf. We doken in het vak, leerden meer over deze dienstverlening en gingen aan de slag met de strategie van het merk. Tastbare middelen die BlackDesk voor Forvalue ontwikkelde in dit traject waren: Een merknaam, tagline, logo / identiteit, huisstijl, corporate website en allerlei soorten marketingmiddelen.

Merknaam: Forvalue. Als het gaat om de waarde(berekening) van exploitatiegebonden vastgoed, moet je bij Forvalue zijn.
Tagline: Vastgoedspecialisten.

Niet alleen de Zeeuwse roots heeft BlackDesk met Forvalue gemeen. Tenslotte is ook BlackDesk specialist in (het vermarkten van) vastgoed.

Corporate identity.

De vervolgstap was het ontwikkelen van een merkwaardig en opvallend logo. Forvalue werd verpakt in een opvallende huisstijl waar men niet omheen kan.

Alle identiteitsdragers werden door BlackDesk ontwikkeld. Business cards, het briefpapier, enveloppen, sjablonen voor adviesdocumenten, mappen en vele andere soorten huisstijlmiddelen vlogen over de zwarte bureau’s van BlackDesk heen.

Een professionele indruk.

Een merk als Forvalue verdient het om professioneel gepresenteerd te worden. Een degelijke corporate website is dan ook een must. BlackDesk nam dit volledig uit handen en hielp Forvalue met de ontwikkeling van het volledige platform.

Onze strateeg ontwikkelde een compact functioneel plan wat door de UX-designers van BlackDesk werd omgezet tot een modern, grafisch aantrekkelijke website. Een van de BD-tekstschrijvers klom in de pen, onze fotograaf vloog naar Amersfoort en zo stond er binnen korte tijd een mooie website voor Forvalue Vastgoedspecialisten.

 

Fotografen en vormgevers werken bij BlackDesk nauw samen. Dit doen we zodat de fotografie perfect afgestemd is op het design voor jouw organisatie. Ook voor Forvalue ontwikkelden we diverse soorten fotografie. Enkele beelden hiervan tonen we hieronder.

Forvalue beter leren kennen? Kijk op: Forvalue.nl