fbpx

De Koploper “biedt ondernemers ruimte”.

Verzamelkantoor De Koploper is direct naast station Goes gelegen en dus optimaal bereikbaar. De identiteit is een knipoog naar een oud treinstel én symboliseert de visie van de opdrachtgever. Hier gaan ondernemers namelijk aan kop. Het pand biedt hen ruimte voor vooruitgang. Er spreekt optimisme en toegankelijkheid uit de door BlackDesk bedachte merknaam en tagline.

De Koploper Goes Gif - BlackDesk logoontwerp

Grootse bekendmaking.

BlackDesk dacht ook mee over de signing. Wat eraan bijdroeg dat media het project menig keer oppikten. Ter attentie van potentiele huurders ontwikkelden we een enorm spandoek met als kop: “Werken, vergaderen en ontmoeten. Ontdek ons vernieuwende kantoorconcept op koploper.com”. Geen ondernemer in Goes en omstreken kon eromheen dat zich hier iets afspeelde. Daarna visualiseerden we het grootste huisnummer van Nederland op de gevel. Hier gebeurt het namelijk! Op nummer 21.

De Koploper Goes reclame - BlackDesk - Signing offline marketing

Toegankelijke huisstijl.

Naast al dat grove geschut hielpen we De Koploper ook aan een heel fijn imago. Modern en opvallend. Het concept werkt zoveel mogelijk met recyclebare materialen. Wij verwerkten dat principe in de huisstijl en stylisten voerden het door in het interieur. De Koploper oogt door middel van aardse tinten zowel toegankelijk als milieubewust. Het draagt bij aan het flexibele karakter van dit verzamelconcept. Er zijn vaste huurders, groot en klein, maar er is ook veel vergaderruimte en plaats voor freelancers in de vorm van flexibele werkplekken.

Volledige website.

Om de identiteit volledig te maken ontwikkelde BlackDesk een frisse website. Hiermee schept De Koploper duidelijkheid voor geïnteresseerden. Naast informatie over de visie, verschillende faciliteiten en betrokken ondernemers, kun je hier gemakkelijk een ruimte boeken of huren. De site geeft verder een duidelijk beeld van de sfeer. Naast webdevelopment creëerden wij de content, zowel copywriting als fotografie.

De Koploper Goes - Responsive website mobiel vriendelijk - BlackDesk

Social buzz.

Tot slot leverden we diverse diensten voor de social media-kanalen van De Koploper. We zorgen door middel van campagnes voor een berg aandacht en trokken zo de juiste ondernemers aan. Kortom, dit was een project met full-service branding. Compleet van A tot Z.

BlackDesk - Fotografie De Koploper Goes
BlackDesk - Fotografie Ties De Koploper Goes
BlackDesk - Fotografie De Koploper Goes - ruimte ondernemers
BlackDesk - Fotografie De Koploper Goes ruimte huren
BlackDesk - Fotografie De Koploper Goes alle ondernemers
BlackDesk - Fotografie De Koploper Goes meeting
BlackDesk - Fotografie De Koploper Goes Bilal