fbpx

Re-branding makelaarskantoor.

Makelaarskantoor Greeven Makelaardij uit Zandvoort (Noord-Holland) bestaat ruim 18 jaar en kan met trots zeggen dat ze al jaren de meeste verkopen in Zandvoort realiseren. Na een uitgebreid (marketing)advies mocht BlackDesk aan de slag met de re-branding van dit ambitieuze en enthousiaste makelaarskantoor.

Om de herkenbaarheid te waarborgen besloten de designers van BlackDesk gebruik te blijven maken van de originele huisstijlkleuren van Greeven Makelaardij. De herkenbare oranje kleur werd de basis voor het nieuwe logo van Greeven Makelaardij. Het eindresultaat: een moderne, merkwaardige identiteit en stijl waarin de merknaam Greeven duidelijk tot uiting komt.

Originele middelen.

Hoe zorg je ervoor dat jouw merk gaat leven en dat meer en meer mensen jouw logo en huisstijl gaan herkennen? Je weet wel… zoals dat bij Coca-Cola, Red Bull en Apple ook werkt.

Een essentieel onderdeel is het consistent doorvoeren van jouw (nieuwe) merkidentiteit in alle middelen van jouw bedrijf. Of het nu gaat om externe communicatie of interne communicatie, zorg ervoor dat jouw merkidentiteit top tot zijn recht komt.

Voor Greeven Makelaardij ontwikkelden we naast een nieuw logo ook vele soorten huisstijlmiddelen. Van herkenbare (en opvallende) te-koop borden tot business cards en van briefpapier tot e-mailtemplates.

Gebruiksvriendelijkheid op 1.

De website is voor (bijna) elk makelaarskantoor een erg belangrijk reclamemiddel. Natuurlijk denk je nu…: ”Ze willen het aanbod presenteren…”. Nou, ondanks dat dit ook belangrijk is, hechten we voor veel makelaarskantoren nóg meer waarde aan het presenteren van jouw kernwaarden, jouw team, jouw karakter en jouw merk. Dit is tenslotte waarom die potentiële verkoper voor jouw makelaarskantoor kiest. Toch?

Voor Greeven Makelaardij ontwikkelde BlackDesk een website waarbij gebruiksvriendelijkheid op 1 staat. Met resultaat! Onze strateeg begon bij het inventariseren van de wensen en het ontwikkelen van een functioneel plan, wat gaat over ordening, logica, vindbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. Hierna ontwikkelden we een passend webdesign, gingen we aan de slag met de technische ontwikkeling (development) en vulden we het platform met unieke content.

Hoewel dat (woning)aanbod van een makelaar dus niet het allerbelangrijkste is, dient dit natuurlijk als nog op en top gepresenteerd te worden. In de website van Greeven makelaardij maken we gebruik van een API-koppeling om het woningaanbod en zakelijk vastgoed te ontsluiten vanuit CRM pakket Realworks.

Een modern, compleet, gebruiksvriendelijk staaltje webtechniek.

Voetjes in het zand en het te-koop bord in de hand.

Zoals men van BlackDesk gewend is, hielpen we Greeven Makelaardij van A tot Z. Full-service dienstverlening noemen we dat. Naast de verantwoordelijkheid voor het realiseren van het nieuwe logo, huisstijl en website, verzorgden we (uiteraard) ook de geschreven content en de fotografie voor dit makelaarskantoor.

Met de voetjes in het zand en het te-koop bord in de hand ontwikkelden we leuke beelden die we later verwerkten in o.a. de website.