fbpx

PRTNRS.

Voor zowel PRTNRS (de overkoepelende partij) als de onderliggende merken, creëerden we van A tot Z nieuwe websites. We kozen ervoor hen samen onder te brengen in een multi-platform. Dat schept herkenbaarheid en vertrouwen voor de bezoeker. Op PRTNRS.nl wordt uitgelegd wie de afzonderlijke partners zijn. Duidelijke call-to-actions leiden naar de verschillende services. Bovendien is deze website schaalbaar. Er kunnen toekomstige partners aan toegevoegd worden.

BlackDesk Case - Makelaarschap Verzekerzaak Hypotheekzaak - Prtnrs

Makelaarschap.

Deze complete makelaarswebsite is aan de achterkant gekoppeld aan het CRM-pakket Realworks. Dat biedt optimale automatisering. De voorkant laat een persoonlijk makelaarskantoor zien. Je kunt binnen enkele klikken in contact komen met Makelaarschap. Ook kun je gemakkelijk een waardebepaling aanvragen en online bieden op een deel van het woningaanbod. Dat is een wens van veel kopers waar Makelaarschap met BlackDesk gehoor aan geeft.

Hypotheekzaak.

Een nieuwe naam en een heldere website. Met een positieve uitstraling dankzij de kleur groen in de huisstijl. Evenals Makelaarschap is de website van Hypotheekzaak gebruiksvriendelijk en actiegericht. Verschillende CTA’s leiden naar slimme online tools. Zo kun je de actuele rentes inzien bij verschillende hypotheekverstrekkers of berekenen wat er voor jou aan hypotheekhoogte mogelijk is. De tools werken snel en zijn beschikbaar op alle devices.

Verzekerzaak.

Nog zo’n duidelijke identiteit én een overzichtelijke website. De blauwe huisstijl van Verzekerzaak straalt vertrouwen uit. De content onderbouwt dat met advies en een persoonlijke benadering. Er kan gemakkelijk een verzekeringscheck aangevraagd worden, schade gemeld worden, of online een polis worden ingezien.

Fotografie.

Voor het totale concept ontwikkelden we schitterende beelden op locatie. Hiermee onderscheiden PRTNRS, Makelaarschap, Hypotheekzaak en Verzekerzaak zich. Wie zich als persoonlijke dienstverlener wil presenteren, moet dat durven uitstralen. Dat lukt niet met stock fotografie. De websites van alle drie de merken én de overkoepelende partij zijn daarom gevuld met op maat gemaakte beelden.