fbpx

Ondernemer in Zeeland.

BlackDesk doet het alweer een tijdje.. Vanaf 2018 tijd ontwikkelden we inmiddels ruim 40 van dit soort artikelen voor Rabobank. Daarbij wisselen Rabobank Zeeuws-Vlaanderen, Oosterschelde, en Walcheren/Noord-Beveland elkaar in deze samenwerking af. Iedere maand presenteert BlackDesk een verhaal waarin de veerkracht, passie en durf van Zeeuwse ondernemers centraal staat.

Neem bijvoorbeeld het inspirerende verhaal van @ my Place in het Zeeuws-Vlaamse Terhole, een gezinshuis voor jongeren. Eigenaar en oprichter Marijke geeft jongeren daar een veilige plek teneinde ze (weer) succesvol mee te laten draaien in de maatschappij. Een prachtig doel, wat de Rabobank met financiering kan ondersteunen. BlackDesk brengt het in beeld met treffende content.

Copywriting.

Voor het ontwikkelen van deze verhalen zet BlackDesk copywriting in. Wij presenteren iedere ondernemer door middel van een stukje ontstaansgeschiedenis, beschrijven het huidige onderscheidende karakter van het bedrijf en vertellen welke rol Rabobank hier qua financiering bij speelt. Thema’s als veerkracht en innovatie komen aan bod, maar ook compassie en vakkundig specialisme zijn prachtige onderwerpen.

Naast de kern van het verhaal wordt bij het creëren van ieder item uiteraard ook rekening gehouden met de SEO-waarde en online vindbaarheid. Zo snijdt het mes aan twee kanten! Enerzijds inspireert Rabobank haar bezoekers met ondernemersverhalen, anderzijds geeft het de vindbaarheid van de bank een zetje. Win-win.

Fotografie.

Naast tekstuele content levert BlackDesk per artikel een aantal persoonlijke portretten af. Bij wijze van reportagefotografie leggen wij iedere ondernemer in zijn of haar werkomgeving vast. We trekken door Zeeland van Terneuzen tot Zierikzee en van Middelburg naar Tholen. De locaties lopen uiteen van bouwplaats tot modern kantoor, maar ook autobedrijven, horeca- of delicatessenzaken en gezinshuizen passeren de revue.

Uiteraard leveren wij de gemaakte campagnebeelden kant- en klaar aan zodat deze in de huisstijl van Rabobank verwerkt kunnen worden als banner, header en andere marketingmiddelen.

Social marketing.

De deelnemende ondernemer in kwestie wordt met deze titel verrast. Het is naast content marketing ook een vorm van social marketing, waarmee een positieve maatschappelijke boodschap wordt overgebracht. Uit dit alles blijkt dat het een case is waar BlackDesk maandelijks met veel plezier aan werkt.