fbpx

Re-branding Veldboom.

Veldboom Vastgoed – nu ingekort tot Veldboom – had een klassieke merkuitstraling. Dat past niet bij wie de organisatie écht is. “We zijn modern, energiek en focussen op het creëren van waarde,” geeft Veldboom tijdens verschillende strategiesessies aan. Het doel van de re-branding was dan ook het neerzetten van een moderne, succesvolle organisatie.

Vooruitstrevende identiteit.

Dat is gelukt dankzij de nieuwe visuele identiteit, die in tegenstelling tot de oude huisstijl, vooruitstrevend is. Ten eerste representeert een merkwaardig logo en compact beeldmerk de professionaliteit van Veldboom. Ten tweede laten de visuele veranderingen zien dat Veldboom ‘bouwt’ aan de toekomst.

Corporate website.

Veldboom heeft zakelijk gezien alles in handen voor een verbluffende website. Toch kwam dit eerder niet goed uit de verf. Aan BlackDesk de taak dit wél waar te maken! We hebben allereerst een functioneel ontwerp en webdesign ontwikkeld, gevolgd door de technische ontwikkeling van een custom website.

Verschillende expertises.

Afdelingen design en development hebben samen een hoogwaardig platform neergezet. Hierop is de nieuwe merkidentiteit van Veldboom goed zichtbaar geworden (en wordt de allerlaatste techniek gebruikt). Content speelt eveneens een grote rol in het geheel. De begeleidende copy is van anoniem naar activerend gegaan, en ook de fotografie die wij uitvoerden geeft een goede weergave van de professionaliteit van Veldboom.

Corporate identity.

Voorafgaand aan een grootse lancering is de nieuwe identiteit door BlackDesk consequent doorgevoerd in alle communicatiemiddelen, zowel online als offline.

Offline marketing.

Vanuit ‘Vastgoedontwikkeling’ hebben wij een zakelijke presentatie, inclusief relatiegeschenk, toegestuurd aan alle partners en opdrachtgevers. De service ‘Beheer en Verhuur’ contacteert alle relaties (de huurders) binnenkort ook op persoonlijke wijze. Deze benadering past bij het succes van een professionele re-branding.

Online marketing.

Online is ook veel werk verzet. Er volgde een uitgekiende campagne via social media, met zorgvuldig gesponsorde berichten via diverse kanalen. Bovendien hebben we e-mailmarketing gericht tot bestaande relaties. De resultaten hiervan worden nauwgezet gevolgd door onze online marketeer.

Corporate photography.

De kwaliteit van Veldboom hebben we in beeld gebracht met een fotoshoot op diverse locaties. We laten de werkwijze van Veldboom zien door middel van zakelijk overleg, haalden het stedelijke karakter duidelijk naar voren én maakten een zakelijk portret van iedere medewerker (± 30 personen in totaal). Ook voegen we beelden toe van diverse projecten. Dit laatste is een lopende opdracht waarbij op diverse momenten het resultaat van een nieuw gerealiseerd project toegevoegd zal worden.

Diverse signing.

Om de totaliteit van deze re-branding verder te beschrijven, lichten we tot slot de signing van diverse objecten toe. BlackDesk heeft het exterieur van de drie bedrijfspanden (Groningen, Enschede en Almere) vernieuwd met vlaggen en armaturen aan de gevels. Daarnaast kreeg het interieur een update door middel van routing en diverse beelddragers.

Autosiging.

Een specifieke sign-wens vanuit Veldboom was car wrapping. Het volledige wagenpark, inclusief werkbussen is voorzien van autosigning. Waardoor er geheel in stijl naar diverse opdrachtgevers en verhuurlocaties gereden wordt.

En door!

De ontwikkeling van een nieuwe merkidentiteit vormde de basis van deze opdracht. Daaruit volgde een knaller van een platform waarop het succesverhaal van Veldboom aan bod komt, met inspirerende projecten en een hoge focus op kwaliteit en service. Het is een prettige en vruchtbare samenwerking waarbij de volgende case alweer klaarstaat. Nu volgt: actieve marketing.

Ontdek de website van Veldboom hier.
Heb jij ook een uitdaging? Neem contact op.

Team BlackDesk. Dank voor het mooie eindresultaat, maar vooral de weg erheen en jullie toegevoegde waarde hierin!
Axel Veldboom – Eigenaar / directeur