fbpx

Een nieuw merk.

De nieuwe eigenaar (Jeroen) van restaurant ‘D Anvers te Goes wist precies wat er moest gebeuren. De Brass (de nieuwe naam van het restaurant) moet vermarkt worden met een merkwaardig en modern logo, wat we vervolgens in alles terug laten komen. Zo geschiedde. BlackDesk ging aan de slag.

Binnen enkele weken werd de nieuwe identiteit gerealiseerd. BlackDesk ontwikkelde een logo, een tagline (leuk dat je er bent), diverse huisstijlmiddelen, de voorbladen voor de menukaarten en nog veel meer.

Het resultaat? Tevreden opdrachtgever(s)!

PS. Een zwarte identiteit. We like it.

Een avond uit.

Het prachtige pand in de binnenstad van Goes (dichtbij de stadshaven), de heerlijke gerechten met diverse streekproducten uit Zeeland en het fijne personeel geven jou gegarandeerd een fijne avond uit!

Reserveren? Dat kan via: debrassgoes.nl

Met resultaat.

Het vernieuwde merk: ‘De Brass Goes’ is in korte tijd (opnieuw) een begrip geworden in Goes! BlackDesk dacht mee in hoe De Brass Goes aan de slag kon met het verwerven / vermeerderen van het aantal positieve recensies op TripAdvisor. Met resultaat! De Brass Goes is inmiddels de absolute no. 1 voor een heerlijk diner te Goes. De recensies zijn lovend.

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?