fbpx

Groei.

The Blue Factor is een factoringmaatschappij voor mkb-ondernemers en zzp’ers. De dienst factoring raakt meer en meer bekend en veel ondernemers vinden het direct uitbetalen van de facturen een geweldige uitkomst.

The Blue Factor groeide (op) van kleine speler tot volwaardig en gerenomeerd factoringsmaatschappij met meerdere specialisten. Als we opgroeien veranderen we bijna allemaal. Onze stem gaat anders klinken en onze uitstraling verandert. Zo gebeurde dit ook bij The Blue Factor.

Merkwaardige kleuren en persoonlijke beelden.

Bij deze groei hoorde een professionalisering van de visuele identiteit en uitstraling. BlackDesk ontwikkelde een fris logo, dacht mee over de tone-of-voice van de organisatie en creëerde een opvallende huisstijl.

De tijd van een kille en of onpersoonlijke huisstijl voor dienstverleners in de financiële sector is passé als je het ons vraagt. BlackDesk gaf vorm aan deze identiteit met opvallende en merkwaardige kleuren in combinatie met persoonlijke en kleurrijke beelden!

Het complete (digitale) plaatje.

Het middel waar alles samen komt is de website van een onderneming. Als onderdeel van de gehele rebranding ging BlackDesk voor The Blue Factor aan de slag met de ontwikkelen van een complete en gebruiksvriendelijke website.

Een multidisciplinair proces waarin veel van de BD-heroes aan bod komen. Van strateeg tot (web)designer en van developer tot copywriter. BlackDesk neemt in dit type project graag de verantwoordelijk voor het complete plaatje. Waarom we dit doen? Zo kun jij je als ondernemer focussen op wat echt belangrijk is: jouw business. (Oja, daarnaast vinden we we het gewoon heel tof om te doen!)

Full-service dienstverlening.

Ook het ontwikkelen van alle content pakt BlackDesk (indien gewenst) voor je op. Zo gingen we voor The Blue Factor o.a. aan de slag met het creëren van de geschreven content voor de website, het fotograferen van de medewerkers en het in beeld brengen van enkele tevreden opdrachtgevers.