fbpx

Samenspel Online

Samen met Gemeente Goes ontwikkelde BlackDesk een online platform: samenspel.goes.nl waar de artikelen uit Samenspel gedeeld worden. Zo bouwt de Gemeente aan een stevige content basis en worden inwoners beter geïnformeerd! Aan de hand van categorieen en tags is de content vindbaar en door onze vriend Google wordt de grote basis aan informatie in Samenspel ontsloten voor het grote publiek. En door een slimme koppeling met het magazine systeem zijn die oude edities nog steeds online te lezen en makkelijk te vinden!

Intuïtief design.

Samenspel.goes.nl is een heel eenvoudig platform waarin de content centraal staat. Een uitgangspunt was dan ook dat de bezoeker heel gemakkelijk door de content kan navigeren. Om dat te vergemakkelijken, ontwikkelden we een intuïtief design zodat verschillende soorten bezoekers tegemoet wordt gekomen in hun informatiebehoefte. Gelijksoortige berichten worden aan elkaar gekoppeld door categorieen en tags en op subtiele wijze gepresenteerd aan de lezer.

Responsive.

Een platform als Samenspel Online wordt vooral bezocht door mobiele gebruikers. De smartphone is onze grootste vriend geworden in het volgen van actualiteit en lezen van nieuwtjes. Een belangrijk uitgangspunt bij de ontwikkeling van Samenspel Online was de responsiveness. De mate waarin de website zich aanpast aan het device van de gebruiker. Dat is goed gelukt. Het platform gedraagt zich uitstekend op verschillende formaten schermen.