fbpx

Persoonlijke en energieke makelaar.

De naam doet het al een beetje vermoeden, BijBrigitte is een kleinschalig, lokaal makelaarskantoor. BijBrigitte wil mensen helpen met het waarmaken van woondromen.

Brigitte en team doen dit op een hele toffe manier. Anno nu.. deskundig, pragmatisch en accuraat. En dat alles op karakteristiek Brabantse wijze mét een Rotterdams tintje. Iets met ‘niet lullen maar poetsen’. Bij Brigitte kun je rekenen op korte lijnen en duidelijke taal. En bovenal… maken ze van elk verkoop- of aankooptraject een feestje. Het verkopen van je huis of het aankopen van een nieuwe woning moet natuurlijk iets leuks zijn.

De visuele identiteit van BijBrigitte verdiende aandacht. BlackDesk mocht helpen met het ontwikkelen van de nieuwe merkidentiteit. We voerden een subtiele aanpassing in de naam door en maakten het merk opvallend en energiek. Persoonlijk, met dikgedrukte letters.

Een vernieuwende makelaars-website.

Voor bijna elk makelaarskantoor is de website een belangrijk marketingmiddel. Het is je digitale visitekaartje en het middel dat iedereen bekijkt voor ze contact met je opnemen. Met een website geef je jouw prospect een duidelijke indruk van wie jij bent en hoe jouw kantoor te werk gaat.

Voor BijBrigitte ontwikkelden we een nieuwe website waarin het persoonlijke, opvallende en energieke karakter van het makelaarskantoor werd doorgevoerd. Uiteraard werd de website van BijBrigitte voorzien van de nodige API koppelingen voor het aanbod en zorgden we ervoor dat de bezoeker van de website in een paar klikken contact heeft opgenomen. Want uh.. we willen natuurlijk dat het platform voor je gaat werken.

Benieuwd? Bekijk de website hier.

De merkbeleving.

De nieuwe merkidentiteit werd uiteraard niet alleen in de website doorgevoerd. Alle huisstijlmiddelen moesten een metamorfose ondergaan. Voor BijBrigitte ontwikkelden we de standaard huisstijlmiddelen zoals briefpapier, enveloppen en visitekaartjes, maar we ontwikkelden ook nieuwe te-koop borden en dergelijke middelen.

Een hele nieuwe merkbeleving dus. De frisse en opvallende kleuren zorgen voor een energieke presentatie in het straatbeeld. BijBrigitte is vanaf heden niet meer te missen. Een makelaar die je graag uitnodigt voor de verkoop van jouw woning dus. Positionering noemen we dat bij BlackDesk.

Contentontwikkeling voor makelaars.

In de nieuwe presentatie van BijBrigitte is content van groot belang. Indien de geschreven teksten en de beelden niet passen bij het concept, kan de techniek nog zo professioneel zijn, maar zal het karakter van het makelaarskantoor niet duidelijk tot uiting komen. BlackDesk wil makelaarskantoren écht ontzorgen. Dit betekent dat we in veel trajecten, zo ook bij BijBrigitte, verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen van de webteksten en professionele fotografie.

Onze copywriter onderzocht de juiste tone of voice, verwerkte dit in een merkspectrum en schreef (web)teksten die echt passen bij het makelaarskantoor BijBrigitte. Ook ging BlackDesk op pad om BijBrigitte en team op een originele en opvallende wijze te fotograferen. Een combinatie van stoere, opvallende studiobeelden met een fel-roze achtergrond, en beelden op straat.

De content maakt het verschil en geeft je duidelijk beeld van het karakter van een merk.

Hierover doorpraten? Neem contact op.
Meer makelaars-cases zien? Klik hier.

 

Samenwerken met Blackdesk was, en is, een feestje! Wat heerlijk om een bedrijf in de arm te nemen dat begrijpt wat je bedoelt, een gevoel omzet in een gaaf concept en gaat voor het hoogst haalbare resultaat!
Brigitte Schrijvers-Meijs – Eigenaresse BijBrigitte