HÉT RECLAMEBUREAU VAN ZEELAND

Een reclamebureau? Nou, nee, niet echt. Een vernieuwend. hip en vooruitstrevend reclamebureau uit Zeeland! Dat is BlackDesk Creative Marketing. p.s., overal waar je nu ‘reclamebureau’ leest mag je gerust ‘marketingbureau’ invullen.

Hoe is BlackDesk eigenlijk ontstaan?
BlackDesk bestaat uit Aart en Melvin, twee jonge zeeuwse ondernemers waarvan het hart ligt bij creativiteit (Melvin) en strategie (Aart). Melvin werkte eerst vanuit zijn eigen reclamebureau genaamd ‘Blankenstijn Media’ terwijl Aart werkzaam was binnen gemeente Roosendaal als strategisch adviseur. Tja, hoe vind je elkaar dan uiteindelijk en ga je zelfs samenwerken?

Ik denk dat het kwam door de term ‘Whisky’ ! Hé? Hou je ook van Whisky? Kom dan maar eens langs, ik heb nog een goed flesje staan! Onder het genot van een goed glaasje whisky was Aart nieuwsgierig naar de diensten van het Blankenstijn media, het reclamebureau wat ik toen al had. Even later kon ik aan de slag met fotografie en vormgeving voor het bedrijfje wat Aart had naast zijn baan bij gemeente Roosendaal. Het duurde niet lang voordat ik ook aan de slag kon met het realiseren van video producties voor Gemeente Roosendaal. Super tof!

Na een tijd, waarin er steeds vaker een glaasje whisky gedronken werd had ik een project en vroeg Aart om wat advies rondom de strategie voor de campagne die ik mocht bedenken voor een bedrijf uit Zeeland. Dit werkte goed! We deden wat onderzoek hoe het publiek (mensen uit Zeeland) op deze campagne zou reageren. Je raad het al, een beetje advies werd een serieus marketing concept! De combi voor een project als deze was perfect! Een hoop creativiteit, strategie en kennis op één hoop, dat levert resultaat op!

Toen zijn we gaan denken, kunnen we dit niet samen gaan doen? Binnen één bedrijf? Een nieuw reclamebureau / marketing bureau?

Daarna ging het snel! BlackDesk was al snel een feit en de inschrijving bij de Kamer van Koophandel was snel gedaan. Er stond zwart op wit dat Zeeland een nieuwe reclamebureau / marketing bureau rijker was.

Nu, een klein jaar verder zijn we blij hoe het gaat! We werken ondertussen beide Full-time binnen BlackDesk en het reclamebureau Blankenstijn Media is overgenomen door BlackDesk. Beide werken met met passie aan ons werk, met als doel: resultaat voor onze opdrachgevers!

Wat voor werk doe je als reclamebureau in Zeeland?
Voor een enorm brede klantengroep zijn wij enorm breed in onze diensten. Diensten die wij o.a. leveren zijn: Video producties (wedding video’s, bedrijfsvideo’s, promotievideo’s, commercials), Grafisch ontwerp (Huisstijlen en identiteiten, reclamewerk, promotiemateriaal), Fotografie (Zowel zakelijk als particulier), erg veel web ontwerp en website bouw en natuurlijk de nodige portie advies!

Waar zit dan het onderscheid in tussen een reclamebureau en een marketing bureau zul je wel zeggen? In Jip & Janneke taal zeggen we het vaak zo: Reclame is slechts de realisatie, het mooi maken van iets! Marketing gaat verder en dieper, we bekijken ‘het waarom’, doen onderzoek en maken gebruik van de meest vernieuwende multimedia middelen. Of het zal resulteren in de wens van de klant? Dat is vaak niet eens meer een vraag! Daar zorgen we gewoon voor!

Interesse in onze diensten gekregen? Of eerst eens kennis maken onder het genot van een glaasje whis.. uh, koffie? Neem eens contact op!