fbpx

Glashelder inzicht in jouw zakelijke websitebezoekers met Leadinfo.

Goed nieuws! BlackDesk heeft er een nieuwe vriend bij. Vanaf nu zijn we bij Leadinfo aangesloten als partner. Dat betekent dat we alles op het gebied van het inzichtelijk maken van leads kunnen verzorgen voor onze opdrachtgevers. Had je nog niet eerder van Leadinfo gehoord? Lees dan snel verder. 

Leadgeneratie met Leadinfo 

Leadinfo herkent aan de hand van zakelijke IP adressen jouw websitebezoekers. Deze IP adressen worden getoond in een prachtig overzicht dat vergelijkbaar is met je mail-inbox. Zo heb je alle informatie bij de hand die nodig is om het eerste contact te leggen met talloze potentiële klanten. In een overzichtelijk dashboard vind je direct alle bedrijfsgegevens van zo'n websitebezoeker. Het doel is dat je aan de hand van bezoekersdata (zoals op welke pagina’s een bezoeker is geweest) leads kan opvolgen. Dit kan je doen door marketingcampagnes te tracken, zodat je precies ziet welke bedrijven vanuit een campagne naar de website zijn genavigeerd. Maar je kan bijvoorbeeld ook deze leads re-targeten via LinkedIn (vanuit Leadinfo kan je in één keer een export maken!). 

Kwalitatieve leads op basis van betrouwbare data

Het mooie van Leadinfo is dat alle leads die je binnenkrijgt een kwaliteitsscore krijgen. Deze leadscore is gebaseerd op een aantal factoren. Er wordt o.a. gekeken naar het aantal pagina’s die een lead bezocht heeft, hoeveel bezoeken een lead heeft gebracht aan je website en voor hoe lang een lead op je website is geweest. Leadinfo heeft recentelijk nog meer toffe functionaliteiten toegevoegd aan het platform. Zoals een Google Ads integratie en een prachtige leadformulier builder tool. 

Leuk! Maar mag dat eigenlijk wel? 

Hoe zit het met privacy? Goede vraag. Het antwoord is gelukkig simpel. Om de AVG hoef je je geen zorgen te maken. Leadinfo voldoet namelijk aan alle Europese en internationale wet- en regelgevingen! Laat BlackDesk je helpen bij het vinden van de juiste leads. Wij koppelen jouw website aan Leadinfo, helpen je bij het optimaliseren van jouw leads en maximaliseren je omzet.

Kennismaken? Neem contact op. 

 

 

Tags

Online.