BLACKDESK, EEN MARKETINGBUREAU IN ZEELAND

Zeeland loopt toch altijd een beetje achter t.o.v. de rest van het land? Zo’n opmerking krijgen we vaak te horen. Dat is ook niet zo vreemd. Zeeuwse bedrijven zijn minder innovatief. Het aantal starters in Zeeland is afgenomen. En bovenal loopt Zeeland leeg qua inwoners!

Niet echt een bruisende omgeving voor een marketingbureau zou je zeggen..

Gelukkig is niets minder waar. De diensten van BlackDesk sluiten goed aan bij de ontwikkelingen in Zeeland. Bedrijven hebben altijd de noodzaak zichzelf te profileren ten opzichte van concurrenten en richting klanten. Voor BlackDesk zit de uitdaging van het Zeeuwse enerzijds in het zoeken van aansluiting bij de klant en anderzijds het oprekken van iemands stijl en voorkeur. Dat moet ik even uitleggen.

Het zoeken van aansluiting bij de klant is vanzelfsprekend. Dat dit soms gemakkelijker is dan anders spreekt ook voor zich. In een conservatieve markt als Zeeland wordt vaak lang vastgehouden aan een oude stijl en methode. Veel klanten staan bijvoorbeeld nog steeds met hun dienst in de krant, terwijl dit al lang niet meer het beste reclame kanaal hoeft te zijn. BlackDesk kent dan de uitdaging de klant bewuster om te leren gaan met kanalen en middelen.

Het oprekken van iemands stijl en voorkeur heeft iets meer uitleg nodig. Bij een heel aantal klanten moeten we voorzichtig vernieuwing brengen. Klanten staan soms sceptisch tegenover veranderingen. ‘Het ging toch al jaren goed zo?’. Wat wij écht leuk vinden aan het werken met deze klanten is dat je ondernemers bewust kunt maken van de noodzaak om te ontwikkelen.

Het gaat niet alleen om je product wat mooier maken, het gaat om de complete strategie. De strategie, de visie en de USP’s die doormiddel van communicatie en reclame aan het licht komen. Op dit moment kunnen we juist in Zeeland ondernemers bewust maken. We hoeven niet te zeggen: ‘’ In de randstad doen ze het ook zo, dus dat zou ook wat voor u zijn ‘’, maar juist samen met de klant kijken naar: Hoe kan het ook? Waarom gebruiken we reclame op deze manier? Welk kanaal bereikt uw potentiële doelgroep?

Wat wij belangrijk vinden is om onze opdrachtgevers mee te nemen in het proces. Ondanks dat we de opdrachtgever graag ontzorgen met onze dienst willen we dat de ondernemers zelf begrijpen waarom we het op deze manier doen. Dit geeft onze dienst waarde. Zo leer je pas echt kennen wie BlackDesk uit Goes is, maar zo laten we u ook graag zien wat nu de beste mogelijkheden zijn voor uw doelgroep, en waarom! Dus om op de vraag terug te komen: Is Zeeland een saaie provincie om een marketingbureau te hebben? Nee, juist niet! Zeeland is voor BlackDesk een omgeving vol uitdaging.

Vanuit ons hoofdkwartier in Goes, (Beatrixlaan 20) helpt BlackDesk Creative Marketing verschillende bedrijven met de branding van hun merk / bedrijf, we kijken samen met ondernemers naar de strategie van merk naar markt en we helpen veel bedrijven en organisaties met het maken van hun media- / reclame uitingen op het gebied van vormgeving, fotografie, video en interactieve media oplossingen.

Benieuwd wat dat coole marketingbureau uit Goes (Zeeland) voor u kan betekenen? Bel ons.
We zijn te bereiken op: 0113 – 890 123 .