fbpx

Movember @ BlackDesk

BlackDesk doet mee aan Movember! Op 1 november gaan alle baarden en snorren foetsie, om vervolgens een hele maand snor te sparen. Dat doen we niet voor de lol, maar voor de gezondheid van de man! Je kunt ons sponsoren door geld te doneren via deze knop. Het opgehaalde bedrag wordt gedoneerd aan initiatieven in mentale gezondheid, prostaatkanker en teelbalkanker. Help ons om een prachtig bedrag op te halen! Check voor meer info de site van Movember. De vorderingen tussen neus en lippen door volgen? Check dit bericht, hier plaatsen we updates!

Update 13 - 12 - '22

It's a wrap! Movember '22 is afgerond. En hoe?! Achthonderd-en-vijftig euro’s! Waar een paar snorren als niet goed voor is… Ontzettend bedankt aan iedereen die bij heeft gedragen aan ons Movember avontuur. Uiteraard alle donateurs, geweldig dat je geld beschikbaar hebt gesteld voor de gezondheid van de man. Alle BlackDesk helden, bedankt voor het beschikbaar stellen van je bovenlip (en je trots…). Thanks Margo voor de awesome foto’s.

Inmiddels zijn de snorren als sneeuw voor de zon verdwenen. Gelukkig hebben we de foto’s nog.

Update 10 - 11 - '22

Een gladde boel voor het goede doel.. De normaal zo stoere BlackDesk helden, nu met een teder babyhuidje. Kijk nou naar die blote bekkies. 10 jaar jonger in 10 dagen tijd. Er wordt alweer hard gespaard, de bovenlip het podium van wat nog komen gaat.

Inmiddels staat de donatieteller al op €500,-. Ontzettend bedankt voor de bijdragen tot nu toe. Je kunt de hele maand nog doneren. Ga naar onze pagina op de Movember site en kijk wat je kunt missen. Het opgehaalde bedrag wordt gedoneerd aan initiatieven in mentale gezondheid, prostaatkanker en teelbalkanker. Help ons om een prachtig bedrag op te halen. De vorderingen tussen neus en lippen door volgen? Binnenkort meer in dit bericht! Check de teampagina hier. Doneren? Klik.

Update 1 - 11 - '22

Kijk goed naar die behaarde gezichtjes nu het nog kan… Het is 1 november! Team BlackDesk is gestart aan de snorrenmaand. De schermessen worden geslepen en er wordt druk afscheid genomen van het dierbare gezichtshaar. In de volgende update gaan we spiegeltje glad.

Waar was het ook-al-weer voor? Het opgehaalde bedrag wordt gedoneerd aan initiatieven in mentale gezondheid, prostaatkanker en teelbalkanker. Help ons om een prachtig bedrag op te halen! Check voor meer info de site. Meteen doneren? Klik hier.

De vorderingen tussen neus en lippen door volgen? Binnenkort meer in dit bericht!

 

Tags

Bureau.