STAGE BIJ BLACKDESK

Denken, creëren en ontwikkelen in Zeeland.

Creative marketing in de thuishaven, Goes Zeeland!

BlackDesk Creative Marketing het marketingbureau van Goes. BlackDesk, als ‘zwart’ ‘bureau’. Op marketing gebied vernieuwend en flink in ontwikkeling. Deze indruk kreeg ik nadat ik mij verdiepte in BlackDesk. Vanuit het bruisende Goes, in Zeeland, opereert BlackDesk op marketinggebied. Ik ben 3ejaarstudent op de opleiding SMM: Sport Marketing & Management op de Hogeschool Rotterdam. Zoals gebruikelijk op HBO opleidingen staat het 3e jaar in het teken van stage. Ook ik mocht opzoek naar een toffe stage. Vanuit Nieuwerkerk in Zeeland (mijn geboorteplaats) ging ik opzoek naar een marketing bureau in de buurt. Dit is de sector waar ik mij verder in wil ontwikkelen. Al snel kwam ik uit bij het creatieve marketing bureau in Goes, Zeeland mijn thuishaven.

Ik ben Rob van der Sleen, 23 jaar, en zit met mijn neus nog behoorlijk in de studieboeken. Op marketing gebied sterk en gedreven, ging ik op zoek naar een stage. BlackDesk Creative Marketing werd het, dit marketing bedrijf zou mijn stage worden, mijn brein was al zover. Met mijn CV in de aanslag zou ik BlackDesk overtuigen mij aan te nemen als stagiair.

Na het 1ste contact, via de mail, mocht ik op gesprek komen. YES! Eén stap dichterbij bij een, in mijn ogen, geweldige stage. Ik ging op gesprek bij Melvin Blankenstijn, fotograaf en creative director, en Aart Bolle, het strategische brein van adviezen, communicatie en oplossingen. De eigenaren hadden een duidelijke denkwijze, visie en missie voor het marketing bedrijf BlackDesk. Alles viel op zijn plek. Ik voelde mij thuis.

Een week later kreeg ik het bericht. Melvin belde mij op met de volgende woorden: ‘Ik heb slecht nieuws voor je. Je gaat een zwaar halfjaar krijgen, want je bent aangenomen.’ Me brein sloeg op hol en creëerde allerlei vlaggetjes, slingers en ballonnen in mijn hoofd. Wauw vet, ik mocht mij verder gaan ontwikkelen in Goes bij HET creatieve marketingbureau BlackDesk!

Nu, na een aantal dagen in het team meegedraaid te hebben, voel ik me helemaal op mijn plek. Met een geweldig team om mij heen met o.a. Yaël (creatieve vormgever), Lenardo en Janiek (beiden mede stagiairs) in een nieuw kantoor aan de Beatrixlaan in Goes komen al mijn verwachtingen uit. Alle verwachtingen die ik had op het gebied van creatie, ontwikkeling, plannen maken, ontwerpen en communiceren komen uit. Dit is mijn passie, mijn behoefte, mijn wens. Dit is de marketeer die ik wil worden. De creatieve marketing in mijn thuishaven Zeeland, bij BlackDesk in Goes.

Rob van der Sleen