fbpx
BlackDesk Blog - Stage lopen bij BlackDesk

Stage bij dat zwarte bureau

Hi allemaal! Mijn naam is Laura Lokerse en sinds januari loop ik stage bij BlackDesk. Dat had je misschien al wel gezien want traditiegetrouw ben ook ik inmiddels voorgesteld op de social media van BlackDesk en sta ik op mijn vrolijkst te shinen op de ‘over ons’ pagina.

Maar goed. Stagelopen bij BlackDesk; hoe is dat eigenlijk?  En hoe kom ik eigenlijk terecht aan dat zwarte bureau?

Commerciële economie

Inmiddels heb ik mijn derde jaar van de opleiding Commerciële Economie er al bijna opzitten, maar toen ik de HZ University of Applied Sciences nog maar net aan het ontdekken was, kwam ik BlackDesk tegen op Facebook. Je weet het misschien nog wel; dat was in het tijdperk waarin je op Facebook nog alle berichten zag die jouw vrienden geliked hadden. (En de buurman van de schoonmoeder van je tante daardoor soms beter leek te kennen dan je eigen vrienden…) Geen idee meer wat er toen in het bericht van BlackDesk stond, maar ik wist wel dat ik op dat die like-knop moest drukken, en wel zo snel mogelijk. Want dat ‘BlackDesk’, nee die gasten moest ik echt niet vergeten. In mijn derde jaar moest ik namelijk vast stagelopen. Dan kon het vast geen kwaad om al een marketingbureau te leren kennen, toch?

Dus, de jaren verstreken en mijn derde jaar kwam in zicht. Ik zette voor mezelf op een rijtje wat mijn prioriteiten waren bij een stage en die vond ik bij BlackDesk. Namelijk: een heel gezellig team, veel verschillende taken en dat ik af en toe mijn creativiteit op de proef kon stellen. Het was dus de hoogste tijd voor een gesprekje bij BlackDesk.

Content & online marketing

En ja hoor, dat was succesvol! Vanaf begin januari zat ik van maandag tot en met donderdag bij dat creatieve marketingbureau in Goes. En wat heb ik sinds die tijd veel verschillende dingen gedaan! In het begin heb ik veel verschillende content geschreven maar heb ik ook meegewerkt met onze online marketeer op het gebied van zoekwoordenoptimalisatie. Daarbij heb ik verschillende fotografieopdrachten zelfstandig op mogen pakken en marketingsessies bij mogen wonen, supertof!

Dus, hoe stagelopen bij BlackDesk is? Ja, superleuk! En vooral heel gezellig, want er gaat geen dag voorbij zonder de gezellige muziek van Denise op kantoor, of zonder alle woordgrapjes tijdens de gezamenlijke pauze. Ohja en vergeet de donderdagmiddagborrel niet. Kortom: stagelopen bij BlackDesk? Zeker doen!