BlackDesk
leef-makelaars-fiets-te-koop-bord-header-case-blackdesk
LEEF Makelaars, Rebranding
Branding, Campagne, Design, Development, Online marketing

LEEF… groots, LEEF je droom, LEEF duurzaam… Leven is een werkwoord. Dat bewezen we met de rebranding van LEEF makelaars. Een modern makelaarskantoor uit hartje Haarlem. BlackDesk verzorgde een rebranding en bracht die nieuwe stijl tot leven in een heerlijke, moderne makelaarswebsite.

leef-makelaars-bezichtiging-case-blackdesk
leef-makelaars-logo-case-blackdesk

Beleven.

Beleven.

Bij de rebranding van LEEF Makelaars, een eigentijds makelaarskantoor uit Haarlem, stond beleving centraal. We brachten hun nieuwe stijl tot leven met een website die barst van sterke, sprekende beelden. Onze fotograaf creëerde een shotlist, helemaal afgestemd op het nieuwe webdesign en ging samen met het team van LEEF op pad om de perfecte foto’s te maken. Makelaars spelen een rol bij grote levensmomenten, zowel de vrolijke als de minder vrolijke. LEEF blinkt uit in het bieden van uitzonderlijke service, ze zijn meer dan alleen een goede makelaar; ze bieden vertrouwen op de momenten dat het er echt toe doet. Met deze rebranding hebben we een informeel en toegankelijk merk gecreëerd, eentje dat een goed gevoel geeft en vertrouwen wekt bij belangrijke levensbeslissingen.

leef-makelaars-skyline-logo-case-blackdesk leef-makelaars-skyline-logo-case-blackdesk
leef-makelaars-sup-te-koop-bord-case-blackdesk
leef-makelaars-visitekaartje-case-blackdesk
leef-makelaars-team-case-blackdesk

“Als een merk naadloos aansluit bij het karakter van een organisatie, wordt elke boodschap authentiek en elke interactie betekenisvol.”

leef-makelaars-patroon-makelaar-case-blackdesk leef-makelaars-patroon-makelaar-case-blackdesk

LEEF verhalen.

LEEF verhalen.

Om websitebezoekers te inspireren, ontwikkelden we een serie LEEFverhalen. De makelaars van LEEF hebben het voorrecht om dagelijks mee te lopen met hun opdrachtgevers op belangrijke momenten in hun leven. Door het delen van deze verhalen geeft LEEF een kijkje achter de schermen. Elk huis heeft een verhaal en het vertellen van die verhalen werkt niet alleen inspirerend, het laat websitebezoekers ook kennismaken met de aanpak van dit makelaarskantoor uit Haarlem. Veel dienstverleners vertellen prachtig over hun kwaliteiten. Ze zijn betrokken, bereikbaar, persoonlijk, actief… Met het vertellen van verhalen ga je een niveau dieper, door er betekenis aan te geven, vanuit het perspectief van de opdrachtgever.

leef-makelaars-logo-pay-off-case-blackdesk leef-makelaars-logo-pay-off-case-blackdesk
leef-makelaars-slider-bezichtiging-case-blackdesk
leef-makelaars-slider-website-wat-we-doen-case-blackdesk
leef-makelaars-slider-portret-case-blackdesk
leef-makelaars-emailhandtekening-case-blackdesk
leef-makelaars-slider-bezichtiging-tuin-case-blackdesk
leef-makelaars-slider-patroon-case-blackdesk
leef-makelaars-gesprek-bank-case-blackdesk
leef-makelaars-slider-te-koop-bord-case-blackdesk

Kennisbank.

Kennisbank.

LEEF Makelaars staat bekend om hun diepgaande kennis van de huizenmarkt, vooral die in Haarlem. Om deze expertise te delen, heeft BlackDesk een kennisbank ontwikkeld waar LEEF deze waardevolle inzichten met het publiek kan delen. De artikelen in deze kennisbank zijn bedoeld om bezoekers te ondersteunen bij hun zoektocht op de huizenmarkt, met nuttige informatie over onderwerpen zoals energielabels, verduurzaming van jaren dertig woningen en de verschillende buurten in Haarlem. De kennisbank dient niet alleen om het hoge kennisniveau van LEEF te demonstreren, maar helpt ook bezoekers bij hun huizenjacht. Bovendien kan deze kennisbank een belangrijke rol spelen in zoekmachineoptimalisatie, door content te bieden die aansluit bij wat potentiële klanten zoeken. Zo verhoogt LEEF hun online zichtbaarheid en helpt het tegelijkertijd hun publiek. Een duidelijke win-win situatie.

leef-makelaars-gesprek-tuin-case-blackdesk
leef-makelaars-briefpapier-case-blackdesk
leef-makelaars-website-case-blackdesk leef-makelaars-website-case-blackdesk

Like a glove.

Like a glove.

De identiteit past LEEF als een handschoen. Bij BlackDesk duiken we graag diep in het karakter en de unique selling points van een merk, zoals we deden bij LEEF. Vandaar dat we iedere (makelaars)website op maat ontwikkelen. Veel makelaars kiezen voor een template website, waardoor ze gedwongen worden zich aan te passen aan de opties die het sjabloon hun biedt. Dat resulteert vaak in een one size fits uhm.. niemand echt perfect. Bij LEEF makelaars zie je hoe belangrijk het is om te kiezen voor een passende merkpresentatie in een geheel eigen presentatievorm. Ben je benieuwd hoe we het unieke karakter van jouw organisatie kunnen vertalen naar een onderscheidend merk en website? We adviseren je graag.

leef-makelaars-ipad-case-blackdesk
leef-makelaars-signing-gevel-case-blackdesk

Enthousiast
geworden?

0113 89 01 23

Er is meer...

Er is meer...

Compagnon Kaas, Rebranding & webshop
Kappelle Makelaars, Rebranding
Alle cases