BlackDesk
vijfvinkel-trossèl-header-logo-case-blackdesk
Vijfvinkel Trossèl, Rebranding
Branding, Campagne, Design, Development, Online marketing

Over een succesvolle samenwerking gesproken… Sinds 2016 blaast BlackDesk een frisse, creatieve wind door de branding van Vijfvinkel Trossèl, Dordrechts nummer één makelaarskantoor. Deze samenwerking, waarin we onze grenzeloze creativiteit kwijt kunnen, heeft het merk Vijfvinkel Trossèl getransformeerd. Wat begon als een traditioneel makelaarskantoor, is uitgegroeid tot een modern, eigenwijs en onmiskenbaar sterk merk.

vijfvinkel-trossèl-social-media-posts-case-blackdesk
vijfvinkel-trossèl-the-good-roll-case-blackdesk

Branding

Branding

BlackDesk + makelaardij = een succesvolle combi.. We werken voor meer dan 40 makelaarskantoren in Nederland, waaronder voor Vijfvinkel Trossèl. Deze marktleider in Dordrecht is echt een klasse apart. Samen hebben we de kunst van het uitblinken in de makelaardij verfijnd. Het is niet zomaar een transactie van bakstenen; het gaat over mensen, over echte emoties. Dus, in plaats van de gebruikelijke focus op huizen en aanbod, hebben we ons bij Vijfvinkel Trossèl gestort op het creëren van een merk dat net zo levendig en boeiend is als de mensen erachter. En raad eens? Het werkt als een trein! De doelgroep, die snakt naar een authentieke branding, valt als een blok voor dit merk. Dit is hoe Vijfvinkel Trossèl het meest geliefde makelaarskantoor van Dordrecht is geworden, en al jaren de lijst aanvoert in de verkoop van bestaande bouw. Wij laten huizen en hart samen komen, en daar zijn we best trots op!

vijfvinkel-trossèl-website-case-blackdesk
vijfvinkel-trossèl-sokken-huis-case-blackdesk
vijfvinkel-trossèl-sokken-case-blackdesk

“Een makelaar met een webshop… dat gaat toch nooit werken?!”

vijfvinkel-trossèl-stijlelement-verhuisdozen-case-blackdesk vijfvinkel-trossèl-stijlelement-verhuisdozen-case-blackdesk
vijfvinkel-trossèl-slider-zitzak-case-blackdesk
vijfvinkel-trossèl-slider-tas-tassie-vol-case-blackdesk
vijfvinkel-trossèl-slider-the-good-roll-case-blackdesk
vijfvinkel-trossèl-slider-portret-case-blackdesk
vijfvinkel-trossèl-slider-kerstbal-case-blackdesk
vijfvinkel-trossèl-slider-te-koop-bord-case-blackdesk
vijfvinkel-trossèl-slider-portretfoto-case-blackdesk
vijfvinkel-trossèl-slider-banier-vlag-gevel-case-blackdesk

Creatieve synergie

Creatieve synergie

In de samenwerking met Vijfvinkel Trossèl hebben we het beste van ons bureau kunnen laten zien. We hebben niet alleen hun website twee keer vernieuwd, maar ook een breed scala aan projecten aangepakt gericht op branding van het kantoor en het campagnematig werken aan de doelen van dit energieke kantoor. Design, fotografie, videografie, brochures, tekst, online marketing, advertising, social media… we ontwikkelden zelfs een webshop met unieke, Dordrecht-geïnspireerde giveaways. De kern van onze aanpak is strategisch: we komen regelmatig samen om de strategie voor de komende periode neer te zetten. We zetten de doelen en doelgroepen om in een effectieve strategie met bijbehorende middelen en content. Het resultaat is een consistente en sterke branding voor dit ijzersterke Dordtse makelaarsmerk.

vijfvinkel-trossèl-bezichtigen-case-blackdesk vijfvinkel-trossèl-bezichtigen-case-blackdesk

Tailormade

Tailormade

Waar de meeste makelaars teruggrijpen op die standaard sjablonen websites, brochures, social media enzovoort doet Vijfvinkel Trossèl het helemaal anders. Standaard? Dat past niet bepaald bij ze. Bij BlackDesk snappen we dat echte magie ontstaat wanneer jouw marketingtools perfect aansluiten bij wie je bent. Voor Vijfvinkel hebben we alles, maar dan ook echt alles, op maat gemaakt. Hun website, hun posts, hun flyers – alles ademt Vijfvinkel.

Door die persoonlijke touch wordt je merk aantrekkelijker, krijg je meer aandacht en trek je automatisch de juiste klanten aan. Het gaat om meer dan mooi zijn; het gaat om echt zijn, om jouw unieke vibe. Denk je nu, ‘Hey, dat wil ik ook voor mijn merk’? Top! Neem contact op. Wij helpen je om die unieke sfeer van jouw merk om te zetten in een brandingstrategie die staat als een huis.

vijfvinkel-trossèl-the-good-roll-case-blackdesk
vijfvinkel-trossèl-portret-case-blackdesk

Enthousiast
geworden?

Contact

Er is meer...

Er is meer...

LEEF Makelaars
LEEF Makelaars, Rebranding
Compagnon Kaas, Rebranding & webshop
Alle cases