BlackDesk

BlackDesk: het volgende station is…

Group 51799

Goes, station Goes. BlackDesk is verhuisd naar een droomlocatie: de bovenste etage van het stationsgebouw. Ons nieuwe speelveld bevindt zich dus middenin de stad. Een inspirerende omgeving waarin we kunnen werken én doorgroeien als creative digital agency in Zeeland (en de rest van Nederland).

Filosofie en werksfeer

Terwijl dit blog geschreven wordt, klinkt er aan één van de eilanden druk overleg. Een projectmanager loopt telefonerend voorbij terwijl hij nonchalant voetbalt met een verdwaalde ballon (feit: in de maand maart is de ene na de andere BlackDesker jarig). Een aantal collega’s kiest voor focusmodus, duidelijk te zien aan de zwarte koptelefoons met noisecancelling-optie.

Kortom, onze nieuwe locatie is niet zomaar een kantoor. Het is een plek waar je je thuis voelt, waar je graag wilt zijn en waar creativiteit kan bloeien. We hebben de locatie helemaal naar eigen wensen ingericht en veel aandacht besteed aan de details. Het internet kan hier niet uitvallen, het klimaat is altijd aangenaam (zelfs voor de grootste koukleum onder ons) en er is slimme verlichting voor een optimale werkomgeving.

Een stads uitzicht

BlackDesk bevindt zich op de bovenste etage van het stationsgebouw, wat een prachtig uitzicht geeft over Goes. De Grote Kerk, Watertoren, Televisietoren en zelfs de Kerktoren van Kloetinge zijn zichtbaar. De binnenstad is op loopafstand, intercity’s en stoptreinen komen af en aan, terwijl het stationsplein onder ons bruist. Het levert niet alleen inspiratie op, maar het maakt ons ook trots om deel uit te maken van deze gezellige stad.

De toekomst is nu

Wat zijn wij eigenlijk aan het bekokstoven vanuit dit nieuwe epicentrum? We werken voor profit- en non-profitorganisaties in Zeeland en tot ver daarbuiten. Onlangs realiseerden we voor de Provincie Zeeland nog de campagne voor de Provinciale Statenverkiezingen. Laat gerust weten tegen welke uitdaging jij aanloopt. We denken graag met je mee!

Ervaar het zelf

Ben je benieuwd naar BlackDesk 2.0? Bekijk de timelapse video’s op onze socials om te zien hoe we het kantoor hebben omgetoverd tot de prachtige ruimte die het nu is. Of kom met eigen ogen een kijkje nemen aan het Stationsplein 15. Het is de ideale plek voor overlegsituaties, creatieve brainstormsessies en kennismakingen.

Kopje koffie doen? Plan hier een afspraak.

Onne van Dixhoorn, <span class="font-weight-normal">Copywriter.</span>
Onne van Dixhoorn, Copywriter.
Jurgen Dekker, <span class="font-weight-normal">Designer.</span>
Jurgen Dekker, Designer.