BlackDesk

Je digitale aanwezigheid is cruciaal

Blog-Makelaar-digitaal-aanwezig

De vastgoedmarkt heeft een digitale transformatie ondergaan. Waar vroeger fysieke locatie en mond-tot-mondreclame van cruciaal belang waren, bepaalt nu je digitale aanwezigheid in grote mate je succes als makelaar.

90% van de klanten voor aankoop en verkoop van een woning start hun zoektocht online

De tijd dat mensen op zaterdag de krant opensloegen om huizen te bekijken, ligt ver achter ons. Tegenwoordig begint bijna iedereen zijn zoektocht naar een nieuw huis of een makelaar online. Een sterke, professionele online aanwezigheid is niet langer een optie, maar een absolute noodzaak. Zonder een overtuigende online aanwezigheid loop je simpelweg klanten mis. En dan hebben we het niet uitsluitend over het tonen van woningen. Met name het digitaal toelichten van je dienstverlening en je onderscheidende vermogen is key.

Social media versterkt je makelaarsmerk

Het is niet alleen je website die telt. Social media kanalen zoals LinkedIn, Instagram en Facebook zijn krachtige tools om je makelaarsmerk te versterken en een relatie op te bouwen met potentiële klanten. Door regelmatig waardevolle content te delen, interactie aan te gaan en je expertise te tonen, bouw je aan een trouwe community en versterk je je merkidentiteit. En nee, geen tijdlijn met alleen maar huizen. De sterkste aanwezigheid op social media creëer je door innovatief te zijn, mensen te tonen en je dienstverlening en kantoor centraal te zetten. Lees meer over social media voor makelaars.

75% van je bezoekers is mobiel

In het digitale tijdperk is de smartphone koning. Onze statistieken wijzen uit dat ca. 75% van je websitebezoekers je site zal bezoeken via hun mobiele telefoon. Dit betekent dat je website niet alleen responsief moet zijn, maar ook geoptimaliseerd voor mobiele ervaringen. Van snelle laadtijden tot eenvoudige navigatie, een mobielvriendelijke website is essentieel voor het behouden en converteren van bezoekers.

Met BlackDesk scoor je digitaal

Bij BlackDesk begrijpen we de unieke uitdagingen en kansen van de digitale vastgoedmarkt. Of je nu hulp nodig hebt bij het opzetten van een effectieve social media strategie, het optimaliseren van je website voor mobiele apparaten, of het versterken van je algehele digitale aanwezigheid, wij hebben de expertise en tools om je te helpen slagen.

Maak een afspraak voor analoog digitaal advies!

Klaar om je digitale aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Ontdek hoe BlackDesk je kan helpen je doelen te bereiken en je merk te versterken in het digitale landschap. En dat doen we lekker niet digitaal, maar face to face. We komen naar je toe.

Huizenmarkt 2023. <span class="font-weight-normal">Aanpassen en excelleren</span>
Huizenmarkt 2023. Aanpassen en excelleren
Lokale SEO voor makelaars: <span class="font-weight-normal">stop met algemene SEO content!</span>
Lokale SEO voor makelaars: stop met algemene SEO content!