BlackDesk

Hoe videomarketing jouw makelaarsmerk kan versterken

Blog-Hoe-kan-videomarketing-jouw-merk-versterken-1

De markt beweegt, dat zou je content ook moeten doen. Hallo! En welkom bij een nieuw kennisartikel om de marketing van jouw makelaarskantoor te boosten. We hebben het vandaag over videomarketing, dus pak wat lekkers en laat ons je meenemen in de wondere wereld van video. In een tijdperk waarin visuele inhoud koning is, kan het gebruik van videomarketing een krachtige manier zijn om de verkoop van jouw woningen te stimuleren. Het gebruiken van sterke beelden is niet meer uniek. Bedrijven als Zien24 en Zibber leveren geweldige beelden van woningen. Maak het verschil en kies voor video. Dat kan de marketing van jouw makelaarskantoor echt onderscheidend maken.=

BlackDesk is een expert in het creëren van boeiende video-inhoud die resultaten oplevert. Dan hebben we het natuurlijk niet enkel over bewegende beelden achter de voordeur. Laten we eens kijken naar enkele manieren waarop videomarketing jouw makelaarskantoor kan laten groeien.

Tip 1: virtuele tour

Opgebloeid in coronatijd. Laat potentiële kopers het huis verkennen zonder een fysieke bezichtiging. Virtuele tours (rondleidingen) zijn vooral handig als preview of als je net iets meer wil tonen dan enkel de foto. Foto’s zijn vaak veelbelovend, video laat het echte plaatje zien.

Tip 2: aanbevelingen van klanten

Mensen zeggen over het algemeen meer dan stenen. Heb je een tevreden, representatieve klant? Laat hem of haar een verhaal vertellen over de ervaring met jouw makelaarskantoor. Het hoeft niet lang of professioneel, authenticiteit is key. Zo bouw je aan het vertrouwen in jouw makelaarskantoor. Je kunt zelf wel zeggen hoe goed je het doet, maar als klanten een goede review geven over de dienstverlening van jouw makelaarkantoor zegt dat toch net iets meer.

Tip 3: wijk- of buurtinformatie

Maak video’s die de unieke kenmerken en voordelen benadrukken van de buurten waarin je makelaarskantoor actief is. Dit helpt potentiële kopers het gebied beter te begrijpen en hen aan te moedigen om te kopen. Daarnaast toon je jouw deskundigheid, waardoor mensen in die wijk eerder voor jou zullen kiezen als makelaar.

Tip 4: Video over het aan- en verkoopproces

Duidelijke en begrijpelijke uitleg over het proces van aan- en verkoop van woningen stelt potentiële klanten op hun gemak en begeleidt hen door het proces. Van tevoren weten waar je aan toe bent is wel zo lekker toch? Bonustip: humor breekt het ijs en zorgt ervoor dat het verkoopproces als leuk neergezet wordt.

Tip 5: optimaliseer die video’s voor zoekmachines

Net als geschreven inhoud, is het optimaliseren van uw video’s voor zoekmachines belangrijk. Gebruik relevante zoekwoorden in titels, beschrijvingen en tags om de video’s van jouw makelaarskantoor vindbaar te maken op platforms zoals YouTube en Vimeo.

Videomarketing is een krachtige tool die, mits correct gebruikt, jouw makelaarskantoor naar nieuwe hoogten kan tillen. BlackDesk kan een handje helpen bij het maken van boeiende en effectieve videocontent, of jou adviseren hoe je een videoformat kunt inrichten die past bij de eigenheid van jouw kantoor.

Ik zie het al, jij wil meer weten. Neem contact met ons op om erachter te komen hoe jouw makelaarskantoor kan opvallen met video, zonder dat dit je vreselijk veel moeite kost.

Contentmarketing voor makelaars: <span class="font-weight-normal">sleutels tot online succes</span>
Contentmarketing voor makelaars: sleutels tot online succes
Je digitale aanwezigheid <span class="font-weight-normal">is cruciaal</span>
Je digitale aanwezigheid is cruciaal