BlackDesk

Websites.

Websites.

Development en doorontwikkeling. Jouw custom website ontstaat hier.

header-dienst-website

Moderne websites zijn acquisitiekanalen die 24/7 aanstaan. Dat vraagt om design, content en techniek van het hoogste niveau.

DoorBrekers website
Developers overleggen over websites

Aanleiding.

Aanleiding.

Steek je hand op als je meer bezoekers en meer aanvragen wil genereren. Eerlijk is eerlijk, welke organisatie wil dat niet. Maar steek nu je hand op als je tevreden bent over het uiterlijk en de gebruiksvriendelijkheid van je website. Geen hand dit keer? Je bent niet de enige. Laat ons je vertellen hoe BlackDesk websites ontwikkelt.

DockWize innovatie Zeeland websites DockWize innovatie Zeeland websites

Wireframing.

Wireframing.

Bij BlackDesk begint elk websiteproject met een essentiële stap: de wireframing-fase. Deze fase is cruciaal in het vormgeven van websites, omdat het ons helpt te bepalen welke pagina’s, functies en content nodig zijn om de doelen van onze opdrachtgevers te behalen. We starten vanuit jouw doelen en doelgroepen. Wat wil je ze vertellen? Moet je website voldoen aan de digitoegankelijkheidsnormen? Welke acties wil je bij ze uitlokken en wat wil je ze meegeven? In het wireframe leggen we de puzzelstukjes vervolgens op hun plek. Dit is de blauwdruk voor de structuur, lay-out en navigatie van je site. In deze fase werken we nauw samen met onze opdrachtgevers. We schetsen de structuur van de site, van de hoofdindeling tot de kleinste details. Dit zorgt ervoor dat we een helder beeld krijgen van de gebruikerservaring en functionaliteiten die de website moet bieden, nog voordat we beginnen met het ontwerp- en ontwikkelingsproces. Door deze strategische stap zorgen we ervoor dat de website niet alleen aan verwachtingen voldoet, maar ze overtreft.

Webdesign webdeveloper websites
WireFraming website BlackDesk Zeeland

Strak design.

Strak design.

Na de wireframing-fase verschuift onze focus bij BlackDesk naar webdesign, waarbij esthetiek en functionaliteit samenkomen. In deze fase brengen we de structuur van de wireframes tot leven met visuele elementen die in lijn liggen met de branding van onze opdrachtgevers. Een website is de perfecte plek om een identiteit tot leven te brengen met animatie en beweging. Ons designteam gebruikt kleuren, typografie en beeldmateriaal om een aantrekkelijke en intuïtieve gebruikersinterface te creëren. We zorgen ervoor dat elk designelement bijdraagt aan een naadloze en boeiende gebruikerservaring. Tijdens het webdesign proces zorgen we ervoor dat het eindresultaat niet alleen visueel indrukwekkend is, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk, waardoor de website effectief communiceert en bezoekers verleid tot de juiste acties.

Website design mobile first responsive Website design mobile first responsive

Content.

Content.

Woorden inspireren, overtuigen en activeren. Eén van de copywriters doet samen met jou onderzoek naar de stem van je merk. We bepalen heldere tekstdoelen, verzamelen input bij jou en werken op basis daarvan de webcontent uit. Op die manier zorgen we ervoor dat de boodschap moeiteloos overkomt op je doelgroep. Natuurlijk is er ook focus op zoekmachineoptimalisatie (SEO) om de vindbaarheid te vergroten.

Onze fotograaf maakt een shotlist op basis van het webdesign en bepaalt hoe we de boodschap in beeld gaan overbrengen. Deze shotlist vormt de basis voor de visuele contentstrategie, waarbij we zorgvuldig bepalen hoe we de boodschap van onze opdrachtgevers het beste in beeld kunnen brengen. Of het nu gaat om het vastleggen van producten, diensten of het vastleggen van de essentie van het merk, ons doel is om beelden te creëren die visueel aantrekkelijk zijn en de kernwaarden en identiteit van het merk versterken.

Get Unlocked website Zeeland
Webcontent websites

Development.

Development.

Als we samen helemaal tevreden zijn over het design en inhoud van de website, gaan onze webdevelopers aan de slag om het product leven in te blazen. We ontwikkelen de webpagina’s, implementeren alle functies en leggen waar nodig koppelingen met jouw systemen. Ons team besteedt speciale aandacht aan een responsieve en interactieve gebruikerservaring op verschillende devices en browsers. Het eindresultaat is een op maat gemaakte website die niet alleen visueel indrukwekkend is, maar ook bliksemsnel laadt, soepel functioneert en gemakkelijk te onderhouden is.

Code op scherm webdevelopers websites Code op scherm webdevelopers websites

Doorontwikkeling.

Doorontwikkeling.

We zijn geen fan van stilstand. De betrokkenheid houdt dus niet op na de lancering van je nieuwe website. Onze strategieën voor zoekmachineoptimalisatie, contentmarketing en social media halen het maximale uit je nieuwe website. Wil je meer bezoekers aantrekken en het meeste uit je online aanwezigheid halen? Ontdek onze uitgebreide online marketingdienstverlening.

Websites Zeeland
code-pixels

“Met pixels en code bouwen we digitale meesterwerken voor je.”

Lenardo de Bruine, Developer

Cases.

Cases.

Compagnon Kaas, Rebranding & webshop
LEEF Makelaars
LEEF Makelaars, Rebranding
Alle cases