BlackDesk

Development.

Development.

Knutselen met code. We automatiseren processen en ontwikkelen interactieve platforms.

 

 

header-website

Moderne digitale oplossingen moeten altijd presteren. Dat vraagt om technische expertise, maatwerk en innovatieve koppelingen op topniveau.

blackdesk-dienst-development-melieste-glas-home
development-lenardo-de-bruine-schoenen-code

Maatwerk.

Maatwerk.

BlackDesk ontwikkelt websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat. Naast een visueel aantrekkelijke en intuïtieve voorkant, zorgen we voor een superstrakke achterkant van de door ons ontwikkelde webtechniek. We ontwikkelen alles op maat. ‘Standaard’ staat niet in ons boekje.

devlopment-mockup-veldboom-website devlopment-mockup-veldboom-website

UX en UI in harmonie.

UX en UI in harmonie.

Bij BlackDesk brengen we harmonie tussen UX (gebruikerservaring), UI (gebruikersinterface) en responsive design. Wij begrijpen dat een geweldige online ervaring start bij een design dat niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook intuïtief en toegankelijk is voor elke gebruiker, ongeacht het apparaat. Onze focus ligt op het creëren van websites die naadloos aanpassen aan verschillende schermformaten en apparaten, terwijl we de gebruikerservaring centraal stellen. Dit betekent dat onze designs niet alleen mooi zijn om naar te kijken, maar ook makkelijk navigeren, wat leidt tot een hogere betrokkenheid en tevredenheid van de gebruiker. Door de krachten van UX, UI en responsive design te bundelen, zorgen we ervoor dat jouw website effectief communiceert en een positieve ervaring biedt aan elke bezoeker.

development-designer-jurgen-dekker-papier-kleur
blackdesk-dienst-development-flikweert-xd

Open source.

Open source.

We zetten in op krachtige, gebruiksvriendelijke en open source Content Management Systemen (CMS). Dit stelt onze opdrachtgevers in staat om hun website-inhoud effectief zelf te beheren en te updaten, zonder diepgaande technische kennis. We kiezen bewust voor open source oplossingen, die niet alleen aanpasbaar en veilig zijn, maar ook zorgen voor flexibiliteit en toekomstbestendigheid. Na lancering bieden we uitgebreide trainingen aan, zodat opdrachtgevers het volledige potentieel van het CMS kunnen benutten, van content updates tot gebruikersbeheer. Zo garanderen we een dynamische, actuele en zelfvoorzienende website-ervaring.

development-mockup-cms-2 development-mockup-cms-2

(digi) Toegankelijk.

(digi) Toegankelijk.

Webdevelopment nemen we bloedserieus, met een sterke focus op toegankelijkheid en (waar nodig) ontwikkeld volgens de WCAG digitoegankelijkheidsnorm. Wij begrijpen het belang van websites en applicaties die niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook toegankelijk zijn voor iedereen. Dit betekent dat onze websites worden ontworpen en gebouwd met het oog op gebruikersgemak en toegankelijkheid, zodat ze voldoen aan de hoogste normen en richtlijnen. We zorgen ervoor dat onze webtechniek inclusief is, zodat iedere bezoeker de informatie gemakkelijk kan vinden en gebruiken.

development-website-provincie-zeeland-campagne
blackdesk-dienst-development-developer-designer-overleg

Hosting en beheer.

Hosting en beheer.

Onze service gaat niet alleen over het lanceren van een website of applicatie. BlackDesk biedt ook volledige hosting- en beheerservices aan, waarmee we zorgen voor optimalisatie, regelmatig onderhoud en updates. Dit betekent dat jouw digitale platform niet alleen soepel draait, maar ook up-to-date blijft met de nieuwste technologieën en beveiligingsnormen. Ons team staat altijd klaar om ondersteuning en doorontwikkeling te bieden, waardoor jouw website of applicatie voortdurend verbetert en groeit.

blackdesk-dienst-development-developer-schermen blackdesk-dienst-development-developer-schermen

Optimalisatie en innovatie.

Optimalisatie en innovatie.

De reis stopt niet na de ontwikkeling van je website of applicatie. We duiken in de wereld van online marketing om je platform te optimaliseren voor betere vindbaarheid en aanpassing aan nieuwe apparaten en innovaties. Ons doel is duidelijk: we zorgen ervoor dat jouw product niet alleen voldoet aan de huidige standaarden, maar ook klaar is voor de toekomst. Of het nu gaat om een website, webshop, koppeling of applicatie, we bouwen het op maat (naar jouw wensen), met oog voor veiligheid, schaalbaarheid en verkeer, om zo een product te leveren dat optimaal converteert en toekomstbestendig is.

blackdesk-dienst-development-cappendijk-home
Group 2407

“Met pixels en code bouwen we digitale meesterwerken voor je.”

Lenardo de Bruine, Developer

Cases.

Cases.

Get Unlocked, Branding
LEEF Makelaars
LEEF Makelaars, Rebranding
Alle cases