BlackDesk

Campagne.

Campagne.

Creativiteit. Strategie. Zichtbaarheid. Jouw succesvolle marketingcampagne start hier.

header-campagne

Een campagne is meer dan een reeks advertenties. Het is waar creativiteit en strategie samenkomen om jouw merk in de spotlight te zetten.

campagne aart
campagne 's heerenloo Zeeland

Aanleiding

Aanleiding

BlackDesk levert maatwerk. We hebben een heel repertoire aan campagnevormen, die aansluiten bij verschillende marketingbehoeften. Klik maar eens mee. Of het nu gaat om het lanceren van een nieuw product of evenement, het versterken van een employer brand, het vergroten van naamsbekendheid of het genereren van waardevolle leads… We’ve mastered the terrain. Meestal wil je met een campagne mensen aanzetten tot bepaald gedrag. Bijvoorbeeld bij deze campagne waar we inwoners van Zeeland stimuleerden om te gaan stemmen tijdens de Provinciale Statenverkiezingen. Hoe dan ook.. een campagne moet actie uitlokken. Welke actie bepaal jij.

campagne Statenverkiezingen provincie zeeland campagne Statenverkiezingen provincie zeeland

Doelen stellen.

Doelen stellen.

Voor effectieve campagnes is het stellen van doelen van ongekend belang. Niet alleen om te meten of een marketingcampagne effectief is. Doelen stellen helpt je om bij te sturen als het nodig is. Onze marketeers gaan daarom kopje onder in jouw branche. Ze identificeren de doelgroep, analyseren hun behoeften en voorkeuren. Samen met jou stellen we KPI’s op om het succes van de campagne meetbaar te maken. Vervolgens kiezen we de meest geschikte methodieken en strategie om deze doelen te behalen.

duurzaamheidscampagne
Social media campagne

Projectfasering.

Projectfasering.

Succesvolle campagnes vereisen een dichtgetimmerd proces. We organiseren het project in beheersbare fasen met duidelijke mijlpalen en harde deadlines. Op deze manier kunnen we het proces zorgvuldig coördineren. We zorgen dat alle elementen van de marketingcampagne op het juiste moment samenkomen.

Employer branding campagne Provincie Zeeland
Duurzaamheidscampagne gemeente Goes
Leadscampagne verbrugge groep
Social media campagne provincie Zeeland
Campagne het Signhuis
Waardebepaling campagne BOOT Makelaars

Creatie & realisatie.

Creatie & realisatie.

Vervolgens creëren onze specialisten opvallende advertenties, spraakmakende content, en kick-ass social media-middelen. We zorgen dat jouw marketingcampagne de mensen raakt. Dat doen we met een creatief plan + een solide concept. Alles is in balans voor een geweldige lancering.

Duurzaamheidscampagne Gemeente Kapelle
Denise marketing onderzoek campagne

Harde cijfers.

Harde cijfers.

Maar daar stopt ons werk niet. We monitoren prestaties voortdurend en sturen waar nodig bij. Na afloop presenteren we een gedetailleerde analyse waarin we de resultaten toetsen aan de KPI-output. We kijken samen met jou naar de resultaten en evalueren de impact. Tijd voor c(h)ampagne?

Aart post-it campagnestrategie
kranten

“Copy? Zwart graag.”

Onne van Dixdoorn, Copywriter

Cases.

Cases.

Provincie Zeeland
Provincie Zeeland, Campagne ‘Jouw stem heeft kracht’
Get Unlocked, Branding
Alle cases