BlackDesk

Online marketing.

Online marketing.

De doelgroep bereiken. Evolutie door data. Leads en conversie generen, dat doe je hier.

online-marketing-header

Online marketing is dé kans op een groter bereik en het aanspreken van de juiste mensen. Daarin is geen ruimte voor half werk.

kantoor-blackdesk-dienst-online-marketing
BlackDesk Dienst Online Marketing meeting

Your potential.

Your potential.

First things first. Voordat we aan de slag gaan, brengen we de huidige situatie in kaart. We analyseren hoe je presteert op verschillende digitale kanalen en ontdekken zodoende waar de kansen en zwakke plekken liggen. We graven dus diep in je organisatie, definiëren de doelgroep en creëren een maatwerkplan dat we persoonlijk aan je onderbouwen.

Volvo online marketing zeeland Volvo online marketing zeeland

Our toolbox.

Our toolbox.

Bereik vergroten, leads generen, conversie stimuleren… BlackDesk kent ‘the name of the game’. We weten precies welke tools we moeten inzetten in de digitale arena.

SEO. Met behulp van geavanceerde zoekmachine-optimalisatietechnieken zorgen we ervoor dat jij scoort op de voor jou relevante keywords.

Social. We creëren boeiende content, zetten doelgerichte advertenties op en bouwen we een loyale community. We gebruiken social advertising om content te tonen aan je doelgroep.

SEA. We ontwikkelen doelgerichte advertentiecampagnes, bepalen relevante zoekwoorden en optimaliseren de advertenties om de klikfrequentie te verhogen.

Emailmarketing. Door boeiende en gepersonaliseerde emailcampagnes of automation te creëren wekken we de interesse van je doelgroep en zetten hen aan tot actie.

Online marketing data analyze zeeland
Online marketeer wijst naar data.

Analytics.

Analytics.

Data vorm de ruggengraat van onze aanpak. We volgen de prestaties van je online marketingcampagnes en meten de groei voortdurend. Soms sturen we de aanpak op basis van dit soort inzichten wat bij. Daar wordt het beter van. Onze kennis van analytics betekent dus dat jouw online marketingcampagne niet alleen effectief zal zijn, maar ook blijft evolueren.

Online marketing resultaten Zeeland Online marketing resultaten Zeeland

Succesverhalen.

Succesverhalen.

Je hebt niets aan middelmatigheid. Laat je inspireren door eerder behaalde successen. We hebben talloze opdrachtgevers geholpen met hun online reputatie. Van explosieve groei in websiteverkeer tot een viraal effect op social media en een torenhoge conversieratio. En nu? Nu staan we klaar om jouw succes aan te wakkeren.

Online marketing grafisch design Zeeland
9D6A1592 kopiëren

"Navigeer door de digitale golven en verander cijfers in connecties."

Eric Ruiter, Projectmanager

Cases.

Cases.

Provincie Zeeland
Provincie Zeeland, Campagne ‘Jouw stem heeft kracht’
Prisma Scholengroep, Rebranding
Alle cases