BlackDesk

Design.

Design.

Design is meer dan een mooi plaatje. Een creatief idee werken we stap voor stap uit tot een volwaardig concept.

header-design

Design is begrip en gevoel hebben voor de branche, doelgroep en identiteit van de opdrachtgever. Dus niet op de automatische piloot ontwerpen.

Kleurenwaaier grafisch design
Designer achter een raam

Designstudio.

Designstudio.

Onze designstudio bestaat uit een team vormgevers, ieder met een eigen specialisatie: van motion design en animatie tot webdesign en offline design. We starten elk project met een zorgvuldige inventarisatie en een sterke briefing, geleid door onze art director of strategen. Daarna ontwikkelen we een concept dat niet alleen modern en onderscheidend is, maar ook naadloos aansluit bij de strategie van de doelgroep. Grafisch ontwerp is voor ons een samensmelting van kennis over materialen, kleuren, typografie en vormgevingsprincipes, gericht op het creëren van een unieke visuele ervaring.

Businesscard visitekaartje design
Magazine folder design
Copywriter met een katoenen tas met grafisch design

Creatieproces.

Creatieproces.

In het creatieproces van BlackDesk staat samenwerking centraal. Wij betrekken onze opdrachtgevers actief bij elke stap, zodat het product een weerspiegeling wordt van jouw visie en onze expertise. Om dit doel te bereiken gaat ons team verder dan het traditionele grafisch ontwerp; we verkennen de grenzen van animatie, illustratie en logo-ontwerp. Door uitgebreide kennis en ervaring in online en offline vormgeving, zorgen we ervoor dat een project niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook functioneel en doelgericht. Het eindresultaat is een design dat resoneert bij het beoogde publiek.

Cactus design grafisch ontwerp
Ansichtkaart grafisch design Zeeland

De wereld mooier maken.

De wereld mooier maken.

Als professioneel bureau voelen wij de verantwoordelijkheid om de wereld te verrijken. In een tijd waarin mensen worden overspoeld met commerciële berichten en snel geproduceerde content, zetten wij ons in voor het creëren van marketing met hoge esthetische waarde. Onze missie is niet alleen werk te produceren dat opvalt, maar ook om een blijvende indruk van schoonheid en kwaliteit achter te laten. We geloven dat grafisch sterke middelen een positieve impact hebben en dragen zo ons steentje bij aan het steeds een stukje mooier maken van de wereld.

Grafisch designer Zeeland presentatie design
quote-jurgen

“Visuele verhalen creëren, waar creativiteit tot leven komt en inspireert.”

Jurgen Dekker, Designer

Cases.

Cases.

Gemeente Kapelle, Rebranding
Get Unlocked, Branding
Alle cases