fbpx

Strategie.

BlackDesk bouwt merken. Merken die meegaan. Merken met een verhaal. Samen ontdekken we jouw verhaal en hoe we dat kunnen vertellen. We stippelen een klinkklare merkstrategie uit en zorgen dat je marketingmiddelen bijdragen aan de grootste uitdaging van jouw organisatie.

We starten een traject altijd met het achterhalen van deze uitdaging en adviseren hoe je daar met marketing en branding op in kunt spelen. Als we samen het einddoel bepaald hebben, kunnen we met een sterke strategie werken aan de tussenliggende stappen die nodig zijn om dat doel of die doelen te behalen.

Want al is een campagne, merk of middel nog zo creatief en origineel, zonder doel is het maar de vraag of ze het gewenste effect gaat behalen. Wij geloven dat marketingactiviteiten, gelinkt aan bedrijfsdoelstellingen een stuk effectiever zijn.

Andere diensten. Design.Online.

Design.

BlackDesk geeft merken vorm. Merken van betekenis. Een sterk merk heeft een herkenbare identiteit. Coca-Cola-Rood, Facebook-Blauw en BlackDesk-Zwart. Stuk voor stuk herkenbare kleuren die bijdragen aan de herkenbaarheid van een merk en daardoor als herkenbare bedrijfsidentiteit bijdragen aan het succes van een merk. Design is daarbij geen doel op zich, maar een voertuig om de merkidentiteit kenbaar te maken. Maar goed: hoe beter het voertuig, hoe groter de kans dat jouw boodschap blijft hangen. 

Onze studio met designers ontwikkelt logo’s, huisstijlen, UX-designs, campagnes en een groot aantal andere online en offline middelen om de merkbeleving kracht bij te zetten. We ontwikkelen verfijnde mobile first webdesign’s waarbij we websites vormgeven die werken. Onze designs zijn herkenbaar, passend en altijd strategisch. 

Andere diensten. Strategie.Online.

Online.

BlackDesk maakt merken online zichtbaar. Merken die blijven hangen. Merken waar je niet omheen kunt. Online is niet meer weg te denken uit ons leven en de online presentatie van jouw organisatie is hierdoor steeds belangrijker. Als je organisatie geen website, social media pagina’s of andere vorm van online presentatie heeft, wordt je bestaan meteen in twijfel getrokken. BlackDesk bouwt gebruiksvriendelijke, responsive, mobile-first websites en krachtige online (en offline) campagnes. We bouwen aan je vindbaarheid, besteden aandacht aan de manier waarop je interactie met je doelgroep hebt en zorgen dat je merkidentiteit feilloos vertaald wordt naar online activiteiten. Met een jong team voelen wij ons als een vis in het water in deze moderne, online wereld. 

Andere diensten. Strategie.Design.

BlackDesk.

BlackDesk is een creatief digitaal bureau uit Goes, het hart van Zeeland. Wij bouwen merken en helpen ze hun online en offline dromen waar te maken. Op basis van drie expertises (strategie, design, online) zorgen we dat organisaties succesvol zijn met behulp van krachtige marketinguitingen. Dat doen we met een multidisciplinair (droom)team van projectmanagers, designers, developers, copywriters, fotografen, online marketeers en strategen. Voor wie dan? Nou: voor merken die durven…

This is how
we roll.

Dreamteam.